Výrobce nabízí svou speciální herní postel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výrobce nabízí svou speciální herní postel

Výrobce nabízí svou speciální herní postel

David Plecháček

David Plecháček

3. 3. 2020 10:45 3
Reklama

Řekneme vám to narovinu: dnes zažíváme něco, čemu interně říkáme herní okurka. Nedá se říct, že by byla vyloženě okurková sezona, ale zkrátka se toho ve světě neděje tolik, abychom měli štos zpráv, které je potřeba zpracovat. I vzhledem k počasí je to den stavěný tak akorát na to, aby člověk zalezl do tepla a strávil celý den se svou oblíbenou hrou. Přesně na takové dny mysleli designéři společnosti Bauhutte.

Začněme při jeho představení otázkou. Jak své hry hrajete? U počítačového stolu? V pohodlí gauče? Obojí je údajně přežitek. Pro ideálně strávený čas a co největší pohodlí se prý doporučuje zůstat v posteli. Kdo jsme my, abychom něco takového rozporovali! Víme ale, že ne každá postel se pro takové hraní hodí, Switch je v rukou moc těžký, monitor může být moc daleko... a právě proto Bauhutte přichází na trh se speciální herní variantou vašeho lůžka.

„Vzbudil jsem se a abych hrál, musel jsem dojít od postele ke svému stolu. Ale proč musí být tento proces tak složitý? Herní postel můj problém vyřešila,“ píše se na oficiálních stránkách ve sloganu, který jakoby vypadl z nějakého teleshoppingu a úst Horsta Fuchse. „Hned jak vstanete se můžete podívat na hru nebo nějakou animaci a rázem si uvědomíte, že váš životní cyklus se spánkem bude bezproblémový.“

Taková postel má vše, co by měla mít – v nohou se nachází speciální stolek, na němž jsou dva monitory, reproduktory, polička na ovladač, držák na nápoje, abyste byli nuceni dojít si vážně jen na toaletu, a sluchátka. Za hlavou je další stolek, tentokrát i s úložným místem pod vrchní deskou. Co si na něj dáte, je na vás. Stejně tak co si dáte do nočního stolku na kolečkách, Bauhutte jej prezentuje jako dobré odkladiště pro vaší colu a potraviny ve formě chipsů a jiných pochutin. Nedílnou součástí setu je i stolek na klávesnici a již zmíněný držák na tablet a Switch. Nikdo přeci nechce, aby vás při hraní bolely ruce.

Součástí je samozřejmě i matrace, vždyť jde o postel, stejně jako peřina a polštář. To by ale samo o sobě nestačilo, občas budete muset své tělo napřímit a v závislosti na tom, jak vám zrovna bude pohodlné ležet nebo sedět. K dispozici jsou tak různé podpěry jak pro hlavu, tak pod celá záda, které vypadají jako varianta na sedací pytel. Teprve až s nimi bude zážitek kompletní.

Celý setum je kouzelný v několika ohledech. Jednak není zřejmé, kde se má nacházet vaše konzole nebo počítač, s množstvím úložných prostor ale určitě na něco přijdete. Především, a to je v našich končinách důležitější, ale vyloženě svádí k tomu si něco takového vytvořit podomácku. Přiznejme si, konstrukce není z těch nejkomplikovanějších a každý kutil, který o víkendech sjíždí pořady s Láďou Hruškou, by si s něčím takovým mohl poradit. Minimálně byste mohli udělat radost dětem, co bychom za podobný koutek v jejich věku dali.

Samo Bauhutte ale má podobných důmyslných kousků v nabídce víc. Například 'gaming camp', což je v podstatě herní stůl s počítačem a monitorem v obřím stanu. Na využití musí přijít každý sám. A pokud svůj čas trávíte na podlaze, můžete se inspirovat něčím, co společnost nazývá 'gaming theater'. Nám ale takový setting přijde až příliš spartánský. Nicméně proti gustu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama