Jamauči láká na další tři nová vozidla pro Gran Turismo 7. Dorazí tento týden s novou aktualizací
i Zdroj: Polyphony Digital / Porsche
Gran Turismo 7 Novinka Jamauči láká na další tři nová vozidla pro Gran Turismo 7. Dorazí tento týden s novou aktualizací

Jamauči láká na další tři nová vozidla pro Gran Turismo 7. Dorazí tento týden s novou aktualizací

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 9. 2022 09:34

Studio Polyphony Digital pokračuje v příkladné podpoře jejich aktuálního závodního titulu Gran Turismo 7. S novou aktualizací rozšíří nabídku herních vozidel o další tři nové kousky. Skrze tradiční tajemný snímek s jen částečně rozpoznatelnými obrysy na ně láká samotný Kazunori Jamauči.

Reklama

  • Kazunori Jamauči láká na tři nová vozidla pro Gran Turismo 7
  • Dorazí ve čtvrtek, stejně jako zatím blíže nepředstavená aktualizace

Auta budou součástí aktualizace plánované na čtvrtek, tedy 29. září. Jamauči na Twitteru zveřejnil obrázek tří vozidel, ze kterého lze vyčíst jen základní obrysy. Fanoušci rychle rozklíčovali, že by mělo jít o divoký koncept Volkswagen I.D. R, podobně zajímavé Porsche Vision Gran Turismo Spyder a některý z modelů Nissanu Silvia S14. Odborníci z GTPlanet se ale zatím nemůžou shodnout, která varianta to bude. Spekuluje se o klasických modelech Q, K nebo evropském 200SX v britské mutaci.

Kromě aut aktualizace přinese i opravy a teoreticky také nové funkce. Zatím však nevíme, které to budou. GTPlanet spekuluje třeba o očekávané funkci prodávání vozidel, kterou mají autoři stále v plánu.

Značka Gran Turismo v současnosti žije pestrým životem. Sedmý díl v jedné z posledních aktualizací nabídl okruh ve Watkins Glen a stále rozšiřuje vozový park. Mezitím studia Sony připravují filmovou adaptaci s Orlandem Bloomem a Davidem Harbourem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama