Jaká je nejoblíbenější barva v Among Us? První místo je úplně jasné
i Zdroj: Steam / Among Us
Mobilní hraní Among Us Novinka Jaká je nejoblíbenější barva v Among Us? První místo je úplně jasné

Jaká je nejoblíbenější barva v Among Us? První místo je úplně jasné

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 7. 2022 15:30

Among Us svého času stanul jako vládce virálních hříček typu Agar.io nebo ještě dříve Happy Wheels. Z hry se stal fenomén, který si můžete i dnes zahrát prakticky na čemkoliv: PC, konzoli, mobilech i tabletech. Tipnuli byste si ale, jaká je nejoblíbenější barva při vytváření postavičky?

Reklama

  • Tvůrci online hříčky Among Us zveřejnili seznam nejoblíbenějších barev pro tvorbu postavy
  • První místo obsadila klasická červená, dále pak černá a bílá
  • Nejméně oblíbenou barvou byla zvolena šedo-hnědá

V Among Us hrajete za kosmonauty na vesmírné lodi a snažíte se přijít na to, kdo je běžný člen posádky (tzv. Crewmate) a kdo je podvodník (v originálním znění Imposter). Fenomén Among Us sice vyšel již v roce 2018, největší slávu však zažil v době covidových lockdownů, kdy jej hráli především streameři na Twitchi.

Pokud máte pro Among Us slabost, určitě máte i oblíbenou barvu, kterou své postavičce dáváte. Vývojáři nyní na oficiálním twitterovém účtu zveřejnili seznam 17 nejoblíbenějších barev, z nichž první místo rozhodně nepřekvapí. Nejpopulárnější barvou je totiž červená, která se také nejvíce objevuje v propagačních materiálech. Hned za ní je obligátní dvojice černá (2. místo) a bílá (3. místo).

První desítku pak tvoří postupně od 4. místa: světle růžová, modrá, azurová (cyanová), žlutá, růžová, fialová a oranžová. Která barva je ale nejméně oblíbená a umístila se na posledním 17. místě? Je to zbarvení v angličtině označované jako tan, v češtině bychom ji nazvali šedo-hnědá, možná tmavě béžová.

Jaká je vaše oblíbená barva postavičky v Among Us? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama