Internetem se šíří spoilery i uniklé záběry z God of War Ragnarök
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Ragnarök Novinka Internetem se šíří spoilery i uniklé záběry z God of War Ragnarök

Internetem se šíří spoilery i uniklé záběry z God of War Ragnarök

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 10. 2022 09:31

Jeden z nejočekávanějších titulů podzimu God of War Ragnarök oficiálně vychází až 9. listopadu. Řada médií a insiderů (včetně nás) má ale ke hře přístup už nyní. Ve všech případech jsou hráči vázáni přísným příslibem mlčenlivosti, zřejmě ho ale ne všichni ctí. Po internetu a sociálních sítích se totiž šíří podrobnosti o příběhových zvratech i krátké záběry z konkrétních momentů hry.

Reklama

  • Na internetu a sociálních sítích se šíří spoilery z příběhu God of War Ragnarök
  • Mějte se na pozoru, pokud o ně nestojíte

Z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že čím méně toho o příběhu víte, tím lepší zážitek dostanete. Proto vám směle doporučujeme postupovat na internetu a sociálních sítích v příštích týdnech velmi opatrně. Konkrétně jde o galerii screenshotů odkazujících na zajímavé momenty v příběhu nebo detaily hratelnosti. Také se šíří zhruba padesátisekundový záběr z konkrétního boss fightu. Ten není tak vážným spoilerem, protože na něj oficiálně lákali i samotní autoři, na detaily byli ale samozřejmě skoupí.

Z úniku nemá radost ani kreativní ředitel Sony Santa Monica Cory Barlog, který se o své pocity podělil úsměvným obrázkem na Twitteru. Lze předpokládat, že pokud firma najde viníka, už se ke hrám od Sony v předstihu jen tak nedostane.

Například uživatelé Twitteru doporučují “umlčet” příspěvky obsahující klíčová slova související se hrou (Kratos, Atreus, Fenri, Ragnarok, Odin, Thor, Freya) pomocí zabudovaných filtrů.

Oficální recenzentské embargo padá 3. listopadu, i tak by ale řada podrobností o příběhových zvratech měla zůstat tajemstvím, aby si hráči mohli příběh náležitě užít.

První dojmy z hraní God of War Ragnarök - konec světa přichází
i Zdroj: SIE / PlayStation

První dojmy z hraní God of War Ragnarök - konec světa přichází

Dost možná nejočekávanější hra podzimu už klepe na dveře pokryté jinovatkou. Kratos a Atreus čelí Ragnaröku. Jaké jsou naše…

21. 10. 2022 15:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama