info-o-super-zbranich-v-rush-for-berlin-screeny
Novinka Info o super-zbraních v Rush for Berlin + screeny

Info o super-zbraních v Rush for Berlin + screeny

sleepless.

sleepless.

17. 3. 2006 12:01
Reklama

Maďarský tvůrčí tým Stormregion, který na podzim minulého roku vydal 3D RTS Codename Panzers: Phase 2, připravuje kromě jiného Codename Panzers: Phase 3 a zároveň dokončuje další RTS nesoucí název Rush for Berlin, jež by měla v Evropě vyjít 26. května. Jde o válečnou realtime strategii, která hráče zavede na válkou poničení evropská bojiště v období let 1944-1945 a postaví před něj jeden hlavní cíl - obsadit hlavní město Německa Berlín. K dispozici jsou celkem 4 hratelné strany (Britové, Američané, Francouzi, Sověti), přičemž hra za každou z nich je (má být - známe svoje lidi) naprosto odlišná. Hra je z velké míry postavena na skutečných událostech, ale přesto hráči nabízí možnost měnit historii. Čím více se hráč blíží Berlínu, tím větší nebezpečí na něj číhá. Obsazení Berlína je totiž akt symbolizující definitivní porážku Třetí Říše.

Specialitou hry bude (kromě audiovizuálního zpracování a snad i hratelnosti) přítomnost řady speciálních zbraní a bojových prostředků, které se ve skutečné 2. světové válce nikdy neobjevily, nebo byly využívány jen po velmi krátkou dobu ke konci války. Ve většině případů se jedná o super-zbraně, jejichž vývoj se dostal nejdále do fáze prototypů. Za všechny lze jmenovat například tank Maus, jehož výrobu si Hitler objednal u Ferdinanda Porscheho už v roce 1942. První dva prototypy byly dodány v roce 1944, ale byly ihned zničeny ještě při testování. Zbytky těchto dvou kusů jsou nyní k dispozici v ruském muzeu Kubinka.

Hráč však bude mít vedle tanku Maus ve hře k dispozici i další experimentální zbraně. Jde například o dálkově ovládané těžkotonážní vozidlo Goliath určené hlavně ke zneškodňování tanků a páchání škod na nepřátelských bojových posicích, chybět ve hře nebude ani první v boji nasazený tryskový letoun na světě Messerschmitt 262, americký super těžký tank T-28/T-95, dálkově ovládaná střela Rheintochter a další. Podobnější informace o výše uvedených a spoustě dalších ve hře dostupných jednotkách jsou k dispozici na homepage. Nové screenshoty ze hry, na nichž jsou k vidění právě některé z výše popsaných bojových prostředků, jsou pak k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama