Hunt: Showdown se připravuje na novější verzi CryEnginu. Slibovány jsou funkce i vylepšená grafika. Na stávající verzi funguje již 4 roky
i Zdroj: Crytek
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown se připravuje na novější verzi CryEnginu. Slibovány jsou funkce i vylepšená grafika. Na stávající verzi funguje již 4 roky

Hunt: Showdown se připravuje na novější verzi CryEnginu. Slibovány jsou funkce i vylepšená grafika. Na stávající verzi funguje již 4 roky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 3. 2023 10:00 1

Zásadní upgrade enginu je v herním průmyslu vnímán i dnes spíše jako ojedinělá věc, tím spíše pokud jde o hru, která již byla vydána. Hunt: Showdown nicméně k tomuto kroku přistupuje, ačkoli ne s kompletní změnou enginu. Zatímco hra slaví pětileté výročí, studio Crytek totiž oznamuje, že plánuje hru aktualizovat ze stárnoucí verze svého enginu. Změna bude představovat přechod z CryEnginu 5.6 na podstatně nejnovější CryEngine 5.11.

Reklama

  • Hunt: Showdown čeká do budoucna skok na vyšší verzi CryEnginu
  • Změna má podle Cryteku přinést citelné rozdíly v hratelnosti i v grafice

Pro magazín PC Gamer připravovanou změnu vysvětlil generální manažer studia Crytek, David Fifield. Ve své odpovědi dal důraz na to, že hra nyní běží již čtvrtým rokem na zastaralé verzi proprietárního enginu CryEngine, takže jeden z milníků pro rok 2023, je změna této skutečnosti. 

V ideálním případě je podle něj přechod na cílenou verzi 5.11 vázán nejen hezčí grafikou, ale i lepší hratelností. Bohužel zatím bez upřesnění v čem přesně.

„Bude to dlouhá, technicky náročná cesta, takže by hráči neměli očekávat, že se to stane brzy. Ale je to rozhodně věc, na které se pracuje. Společně s tím, jak se budeme posouvat a narážet na další milníky, budeme taktéž stále více hovořit o tom, co to znamená převést hru z CryEngine 5.6 na CryEngine 5.11,“ dodal dále Fifield jako náznak budoucích korků.. Vývojář následně uvedl, že ačkoli je velká aktualizace stále vzdálená, zejména začínající hráči Huntu mohou prý vyhlížet i updaty, kde tým přepracuje úvod hry.

 „Pracujeme také na vylepšení tutoriálu a na tom, aby byl více skriptovaný s větším množstvím vysvětlivek…, než jaké nabízejí stávající tréninkové mise."

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama