Hunt: Showdown se chystá na Vánoce, hráče čeká upravený svět i speciální akce
i Zdroj: Hrej.cz
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown se chystá na Vánoce, hráče čeká upravený svět i speciální akce

Hunt: Showdown se chystá na Vánoce, hráče čeká upravený svět i speciální akce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2021 13:58

Vánoce jsou svátkem nejen klidu, ale také hraní. Podobně jako Halloween nebo Velikonoce jsou i Vánoce motivem pro spoustu herních akcí, které herní světy obléknou do typicky červené barvy a zasněží bílou pokrývkou – a to i v takových temných titulech, jako je Hunt: Showdown.

Reklama

  • Hunt: Showdown přináší vánoční akci The Winter Solstice
  • Hráči mohou získat speciální vánoční skiny
  • Akce potrvá až do 5. ledna

Temný svět se tak dočká akce The Winter Solstice, který začíná už dnes, přičemž potrvá až do 5. ledna. Hráči si budou moct skrze event zajistit celkem pět legendárních předmětů či legendárního lovce, to vše za získání určitého počtu bodů.

Princip je stejný jako během Halloweenu – po mapě budou rozesety speciální předměty, za jejichž zničení bude hráč či celý tým odměněn. Odměněni budeme také za zabíjení a lootování lovců či zabití bossů. Po světě se pak nachází vánoční stromečky a další ozdoby navozující vánoční atmosféru. 

Hunt: Showdown se během posledních měsíců těší zvýšené popularitě. I když je titul dle mého stále velice podceňovaný a nedostává takové pozornosti, jakou by si zasloužil, hráči přichází této hře pomalu na chuť – zatímco v minulém roce hrálo v oblíbenému “peaku” současně 7 tisíc aktivních hráčů, dnes už se maximální počet najednou připojených hráčů vyšplhal na 18 tisíc.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama