Humanity letos oficiálně nevyjde, autoři jsou si jistí příštím rokem
i Zdroj: THA / Enhance Games
Humanity Novinka Humanity letos oficiálně nevyjde, autoři jsou si jistí příštím rokem

Humanity letos oficiálně nevyjde, autoři jsou si jistí příštím rokem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 12. 2022 12:42

Logická puzzle záležitost Humanity byla odhalena už před více než třemi roky, dosud jsme se ale moc konkrétních informací nedozvěděli. Autoři ze studia Enhance Games nyní oznámili, že hra celkem pochopitelně nevyjde ani do konce letošního roku. Ten příští už by to ale klapnout mělo.

Reklama

  • Humanity vyjde snad příští rok
  • Dočkáme se nových informací, a autoři to “tentokrát myslí vážně”

“Neztrácejte víru. Humanity stále žije. Více toho nasdílíme v roce 2023, a tentokrát to myslíme vážně,” vzkázali autoři fanouškům na sociálních sítích. Odkázali tak na poměrně tajemný vývoj hry. Ta má stavět na prostorových hádankách, ve kterých hrají klíčovou roli davy lidí. Originální koncept je jednou z mála konkrétních věcí, kterou o Humanity víme, kromě toho, že je vydání plánováno na PlayStation 4 a první PlayStation VR. Zatím není známo, že by se počínalo s dalšími generacemi obou zařízení, i kdyby nás aktualizované oznámení úplně nepřekvapilo.

Dost možná se příští rok dočkáme oznámení vývoje pro PlayStation 5 a PS VR2. Na konkrétnější informace si ale musíme počkat. Autoři stojí za úspěšnou logickou záležitostí Tetris Effect.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama