Hráči Halo Infinite nedostanou náhradu za zkušenosti ztracené při odstávkách serverů
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Hráči Halo Infinite nedostanou náhradu za zkušenosti ztracené při odstávkách serverů

Hráči Halo Infinite nedostanou náhradu za zkušenosti ztracené při odstávkách serverů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2022 12:05

Komunitní podpora studia 343 Industries zklamala řadu hráčů Halo Infinite, kteří při nedávných problémech a odstávkách serverů přišli o zkušenostní body, respektive o aktivovaný čas, po který měli získávat dvojnásobnou dávku zkušeností. Podpora ani autoři s tím prý nemohou nic dělat, hráči jsou na druhou stranu pochopitelně rozzlobení.

Reklama

  • Hráči, kteří kvůli nefunkčním serverům přišli o násobiče zkušeností v Halo Infinite nedostanou žádnou náhradu

Na situaci upozornil na Redditu například hráč s přezdívkou murder_inc1776. Ten žádal skrze “jasné důkazy” o řešení ztracených posilovačů zkušenostních bodů, které nemohl využít během doby, kdy nefungovaly servery. V Halo Infinite totiž tokeny na zdvojnásobení XP nefungují jen po dobu hraní zápasů nebo například po dobu určitého množství zápasů (jako tomu bývá u jiných titulů), ale po spuštění prostě odtikávají ve skutečném čase. Pokud se tedy potýkáte s pomalým připojováním k zápasům nebo si musíte během následující hodinky neočekávaně odskočit, o čas s násobenými zkušenostmi přicházíte. Tento systém je komunitou opakovaně kritizován.

Podpora ale uživateli sdělila, že XP boosty do inventáře vrátit neumí. To je zprávou i pro další dotčené hráče, kteří se s drahocennými tokeny můžou rozloučit.

Problémem je samozřejmě i to, že tyto jednorázové tokeny lze vedle postupu v battle passu získat především nákupem balíčků za prémiovou měnu.

Autoři jsou si zřejmě problémů vědomi. Předevčírem oznámili, že prémiová měna Credits bude od druhé sezóny dostupná i skrze klasické hraní. Vedle toho všichni hráči, kteří se do hry připojí do 16. února, dostanou pět tokenů dvojnásobných zkušeností a pět tokenů změny výzev zcela zdarma.

Prémiovou měnu Halo Infinite půjde nastřádat i hraním. Změna přijde s druhou sezónou
i Zdroj: Hrej.cz

Prémiovou měnu Halo Infinite půjde nastřádat i hraním. Změna přijde s druhou sezónou

Bylo-li multiplayeru Halo Infinite za dobu jeho chodu něco opakovaně vytýkáno, pak převážně to, jakým způsobem nakládá s…

23. 1. 2022 11:25

Multiplayer Halo Infinite se od vydání potýká s řadou problémů spojených s postupem a odemykáním kosmetických balíčků. Autoři už přinesli řadu změn, které progress zpříjemnily, komunita má ale stále řadu výhrad. To je mimochodem v kontrastu s obecným hodnocením samotné hratelnosti multiplayeru, kterou řada fanoušků považuje za návrat do zlaté éry série Halo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama