Prémiovou měnu Halo Infinite půjde nastřádat i hraním. Změna přijde s druhou sezónou
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Prémiovou měnu Halo Infinite půjde nastřádat i hraním. Změna přijde s druhou sezónou

Prémiovou měnu Halo Infinite půjde nastřádat i hraním. Změna přijde s druhou sezónou

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 1. 2022 11:25

Bylo-li multiplayeru Halo Infinite za dobu jeho chodu něco opakovaně vytýkáno, pak převážně to, jakým způsobem nakládá s odemykáním obsahu, resp. že tak činí bez většího ohledu na časové možnosti hráčů. Členové 343 Industries připomínanou skutečnost, že je postup hrou příliš pomalý, adresovali již několikrát; často v kontextu změn nepříliš konkrétního rázu. Jejich aktuální prohlášení nicméně vyhlídku alespoň trochu vylepšuje, neboť informuje o blížícím se přepracování prémiové měny Credits.

Reklama

  • Halo Infinite změní do budoucna chod in-game obchodu
  • Kromě poklesu cen bude prémiová měna odměnou i za běžné hraní

Společně s přechodem do druhé sezóny bude prémiová měna Credits získatelná i skrze hraní v rámci battle passu, udává vedoucí designu Jerry Hook. Vysvětluje, že se jedná o reakci na častou připomínku hráčů, přičemž neméně klade důraz i na probíhající přepracování in-game obchodu. Co se týče příchodu druhé sezóny, ta by měla podle nynějších informací dorazit do konce května spolu s odloženou kooperací.

Hlavní změnou minulého týdne, kterou Hook připomíná, je snížená cena všech týdenních balíčků, kdežto změnou, na níž teprve láká, je možnost individuálního nákupu v nich obsažených předmětů. Tuto novinku máme čekat během dalšího týdne. Určitou úpravou projde souběžně také herní režim Big Team Battle, jenž v poslední době trápí potíže s matchmakingem a od něj odvislé nemožnosti plnění výzev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama