Hra na motivy Indiana Jones nemusí být exkluzivní pro Xbox, jak tvrdí insider Jez Corden
i Zdroj: MachineGames / Bethesda
Novinka Hra na motivy Indiana Jones nemusí být exkluzivní pro Xbox, jak tvrdí insider Jez Corden

Hra na motivy Indiana Jones nemusí být exkluzivní pro Xbox, jak tvrdí insider Jez Corden

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 5. 2022 11:34

Na začátku minulého roku nám Bethesda skrze krátké video ukázala, že interní studio Machine Games pracuje na nové hře pod licencí Indiana Jones. Od velice skromného odhalení nám ale studio další informace neposkytlo, obecně se ale předpokládalo, že vzhledem k akvizici Bethesdy ze strany Microsoftu půjde o exkluzivitu pro Xbox. Ani to ale nemusí být pravdou, jak tvrdí redaktor Jez Corden.

Reklama

  • Insider Jez Corden tvrdí, že Indiana Jones nemusí být exkluzivní pro Xbox
  • Hra by se měla objevit na blízké akci Xbox Showcase

V podcastu Xbox Two totiž došlo právě na exkluzivitu her od Xboxu a na hru Indiana Jones. Host Rand al Thor zmínil, že nevíme, zdali je tato hra exkluzivní, přičemž Corden odpověděl že není a je si jistý, že exkluzivitou nebude – velice rychle ale začal okolo své „jistoty“ kroužit s tím, že informaci slyšel už před delší dobou. Zároveň dodal, že si myslí, že se hra více ukáže na další Showcase, kterou Xbox naplánoval společně s Bethesdou na 12. června.

Jez Corden je jedním z důvěryhodných zdrojů, který v minulosti informoval o několika důležitých událostech. Oba diskutující se ale shodli, že i když hra nebude exkluzivní pro Xbox, rozhodně se v den vydání objeví v rámci Xbox Games Pass. Snad se více informací dozvíme za necelé dva týdny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama