Hororové The Mortuary Assistant o balzamování mrtvých dostane filmové zpracování
i Zdroj: DreadXP
Novinka Hororové The Mortuary Assistant o balzamování mrtvých dostane filmové zpracování

Hororové The Mortuary Assistant o balzamování mrtvých dostane filmové zpracování

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 9. 2022 11:17

Hru The Mortuary Assistant možná mnozí z vás neznají, na Twitchi ale šlo před pár týdny o velký hit. Princip této hororovky tkvěl ve starání se o mrtvé pacienty, kteří čekali na zpopelnění. Vzhledem k tématu hry ale pacienti nejsou úplně bez života, do jejich těl se totiž dostane démon. Hráč pak musí skrze hru řešit tajenky a pomocí chování jednotlivých pacientů uhodnout, ve kterém se démon skutečně schovává a tělo následně spálit.

Reklama

  • Hra The Mortuary Assistant dostane filmové zpracování
  • O zfilmování se postará režisér Jeremiah Kipp

Hra díky svému neotřelému tématu zaznamenala poměrně velký úspěch a zdá se, že námět se zalíbil i tvůrcům ve filmovém průmyslu. Studio DreadXP, které stojí za vývojem hry, tak oznámilo, že titul dostane i filmové zpracování. Režisérem se stane Jeremiah Kipp, dle jehož slov by se film měl stát doplňujícím kouskem. „Chci zachovat minimalistické zasazení v márnici, zaměření se na balzamování těl a nervy drásající hrůzu z hratelnosti,“ tvrdí Kipp.

Plány na zfilmování se prý objevily ještě před výbuchem popularity, úspěch ale celé snažení ještě podpořil. I když se takový plán může zdát zvláštní, mateřská společnost vydavatele DreadXP je Epic Pictures Group, která má poměrně široký katalog různorodých filmů. Společným úsilím tak chtějí nabídnout menším, ale kvalitním vývojářům možnost vydat hru a zároveň dostat filmové zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama