Hororová střílečka Scorn letos nevyjde. Více informací se dozvíme za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Scorn: Dasein Novinka Hororová střílečka Scorn letos nevyjde. Více informací se dozvíme za měsíc

Hororová střílečka Scorn letos nevyjde. Více informací se dozvíme za měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 11. 2021 11:34

Ještě letos měla dorazit střílečka Scorn inspirovaná tvorbou H.R. Gigera. Vývojáři nicméně potvrdili, že hru museli odložit na příští rok. K oficiálnímu potvrzení však teprve dojde.

Reklama

  • Střílečka Scorn byla posunuta na příští rok
  • Konkrétní termín autoři neprozradili
  • Odklad bude oficiálně oznámen 10. prosince

First-person střílečka je v produkci velmi dlouho, studio Ebb Software ji oznámilo už v roce 2014, kdy zároveň odstartovala kampaň na Kickstarteru. Minulý rok si pak autoři stanovili, že by hru mohli odbavit letos. Nyní je ale jasné, že se tak nestane.

Na Kickstarteru se objevila nová zpráva od vývojářů, v níž byl odklad potvrzen. “Ano, hra byla posunuta na rok 2022, k oficiálnímu potvrzení dojde 10. prosince,” zmiňuje příspěvek. Odklad tedy bude oficiálně oznámen den po akci The Game Awards, což je rozhodně zajímavé, těžko ale z tohoto rozhodnutí něco vyvozovat. Navíc se zdá, že o podobných záležitostech autoři vůbec nerozhodují, což je výslovně zmíněno v prohlášení. Odklad měl být dle původních plánů oznámen už v říjnu.

Autoři také vysvětlují, proč o hře v poslední době nebylo příliš slyšet. Za tím údajně nestojí nic jiného, než rozhodnutí věnovat veškerou energii do vývoje. Příprava trailerů a dalších marketingových materiálů by vývojáře zbytečně zdržovala. Jako příklad je uveden CD Projekt Red a jeho kyberpunkové RPG. “Je zde jistý důvod, proč si velké společnosti nechávají připravovat CG trailery jiným studiem. Nechtějí totiž zdržovat práci vývojářů uprostřed produkce. CD Projekt Red měl skvělé PR pro Cyberpunk 2077, ale to finální hře nijak nepomohlo. Cyberpunk 2077 měl být o rok odložen, ale důležitější byl hype a tlak ze strany akcionářů. Pokud by vývojáře netlačili k přípravě marketingového obsahu, pak by možná získali více času na opravu hry.”

Zdá se tedy, že vývojáři momentálně nevědí, kam dřív skočit. Žádné konkrétní datum prozrazeno nebylo, budeme si tedy muset počkat na 10. prosince, kdy se patrně dozvíme více.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama