Nezávislý horor Scorn sází na nápaditý svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nezávislý horor Scorn sází na nápaditý svět

Nezávislý horor Scorn sází na nápaditý svět

David Plecháček

David Plecháček

6. 9. 2017 11:15 4
Reklama

Hororů pomalu přibývá. Ne snad přímo mezi AAA vývojáři, ale menší nezávislá studia se často ocitají na Kickstarteru a žádají komunitu o pomoc. Množství úspěšných titulů by mohlo nastartovat zájem i ze strany velkých hráčů, do té doby nám ale musí stačit zajímavé projekty, jako je Scorn.

I Scorn míří na Kickstarter, kde si autoři z Ebb Software říkají o 150 tisíc eur. Horor, který chystají, je děsivý, ale i určitým způsobem groteskní v jednom. A především vypadá vizuálně výborně. Titul bude rozdělený do dvou částí, z nichž ta první je téměř hotová. Studio ale není spokojené s určitými aspekty, a tak si vývojáři řekli, že nejlepší možností bude hru odložit a od hráčů si vyžádat nějaké dodatečné prostředky, díky nímž stav vylepší. Pravda je, že vydat něco, s čím by nebyli stoprocentně spokojení, by bylo cestou do pekla.

A tak vznikla kampaň, jejíž součástí je ukázka přímo ze hry. Pokud tvůrce podpoříte, získáte možnost okusit, zač je toho Scorn loket na vlastní pěst, a to ještě před tím, než kampaň skončí. Tzn. přibližně do jednoho měsíce. Pokud bude Kickstarter úspěšný, první zmiňovaná část dvoudílné série vyjde na PC v roce 2018. Pokud ne, hra vyjde i tak, byť v ne takové kvalitě, v jaké by si autoři přáli.

Není lepšího představení, než zmiňovaná ukázka přímo ze hry. I tak vám ale v předstihu řekneme, že můžete čekat atmosferický first-person pohled na hrůzostrašný svět podivných životních forem, děsivých výjevů a zajímavých zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama