Horizon Forbidden West zřejmě dostane kompletní edici. Na událost upozorňuje singapurský úřad
i Zdroj: Guerrilla Games / PlayStation
Horizon Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West zřejmě dostane kompletní edici. Na událost upozorňuje singapurský úřad

Horizon Forbidden West zřejmě dostane kompletní edici. Na událost upozorňuje singapurský úřad

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 9. 2023 17:45

Podle informací, které nyní nepřímo přinesla singapurská ratingová komise, bude další projekt studia Guerrilla kompilace druhého Horizonu. Na svědomí má únik agentura vystupující jako IMDA (Infocomm Media Development Authority), která v uděleném ratingu uvádí Horizon Forbidden West Complete Edition pro konzoli PlayStation 5.

Reklama

  • Guerrilla Games má chystat kompletní edici Horizon Forbidden West
  • Na skutečnost upozornil nový rating od singapurské hodnotící komise

Kompletní edice, jak už název prozrazuje, obsahuje podobně jako u prvního dílu všechen obsah vydaný k novějšímu Horizonu. I s přidaným potvrzením přímo od agentury IMDA tak nyní víme, že by celé balení mělo obsáhnout jak loňskou hru Horizon Forbidden West, tak i její rozšíření Burning Shores, které vyšlo v dubnu letošního roku.

Nad rámec toho není v textu IMDA už rozebírané nic, co by vypovídalo o dalších zásadních informacích, jako například předpokládané ceně nebo datu vydání. Za zmínku ovšem stojí dvě související věci, které stojí spíše bokem. Tou první je to, že by námi popsaná kolekce potenciálně mohla být obsahem na spekulovaném State of Play, jenž údajně přijde tento měsíc, a tou druhou to, kde kolekce vyjde.

Zde, jak už padlo hned na začátku, IMDA přiznává jen variantu kolekce pro PS5, kdy verze pro PC a PS4 ve výčtu kompletně chybí. To, že chybí druhá je poměrně logické a nikoho to asi nepřekvapí. Rozšíření Burning Shores na minulé generaci ostatně na rozdíl od základní hry nikdy nevyšlo, a to právě proto, že by grafická vylepšení překračovala možnosti PS4.

Naproti tomu PC je v tomto směru spíše předmětem dohadů, protože tam tento problém pochopitelně není. Ač tedy IMDA sama nic o takové verzi momentálně neuvádí, a tím i víc naznačuje, že nyní na PC nevyjde, objevují se názory, že by se takové vydání mohlo minimálně blížit. 

Magazín PushSquare např. ve svém textu odkazuje na slova Sony, která padla již dříve tento rok. Ve své čisté spekulaci nezaložené na jakémkoli přiznaném zdroji uvádí, že od vydání základní hry uplynulo touto dobou s než rok a půl (základní hra vyšla v únoru 2022), což se při uvážení slov Sony, blíží dvouleté hranici, po které má již zvažovat vydávat exkluzivity na PC. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama