Hogwarts: Legacy může školu čar a kouzel otevřít už v září. Nasvědčuje tomu uvedení oficiálního artbooku
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts: Legacy může školu čar a kouzel otevřít už v září. Nasvědčuje tomu uvedení oficiálního artbooku

Hogwarts: Legacy může školu čar a kouzel otevřít už v září. Nasvědčuje tomu uvedení oficiálního artbooku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 2. 2022 08:25

Září je okem dítěte vnímáno jako čas návratu. Ti stále školou povinni si jej nejspíše spojují právě s usedáním do lavic, nutností se po měsících znovu učit a návratem pravidelného režimu. Pro zbytek je tato myšlenka pochopitelně jen věci vzpomínané minulosti. Ukazuje se však možné, že škola čar a kouzel v Bradavicích uvítá začátkem září každého bez ohledu na věk.

Reklama

  • Oficiální artbook k Hogwarts: Legacy vychází 6. září
  • Je odhadováno, že by se hra tou dobou mohla objevit také

Hogwarts Legacy, které bylo vydavatelstvím Warner Bros. zařazeno do jejich titulů na letošní rok, může vyjít již začátkem září. Nasvědčuje tomu termín vydání oficiálního artbooku. The Art and Making of Hogwarts Legacy má pod Insight Editions vyjít 6. září. Podle informací The Rowling Library jde o doprovodnou knihu věnovanou přímo hře. Samotné vydavatelství má na kontě pak nespočet dalších materiálů ke světu Harryho Pottera.

Vydavatel potvrzuje, že Hogwarts Legacy vyjde během letošního roku
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.

Vydavatel potvrzuje, že Hogwarts Legacy vyjde během letošního roku

Internetem mnohdy putují informace, které je potřeba brát s velkou rezervou. Jde samozřejmě také o všemožné spekulace k…

20. 1. 2022 08:45

Nad tvorbou artbooku má odpovědnost Jody Revensonová, autorka knižního Bestiáře Harryho Pottera a chystané knihy Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství – Filmová Magie. Ačkoli není potvrzeno, zda hra i artbook vyjdou v těsné blízkosti, není marné očekávat, že by se tak mohlo stát. Zaprvé je tady chvíle začínajícího školního roku, a tedy možnosti reklamní kampaně, zadruhé pak čas podzimu čiže hlavní sezóny herního roku.

Mimo ujišťování a pozitiv je ale samozřejmě třeba přednést i na některá úskalí, jež se mohou, potenciálně, projevit jako problematická. Prvně jsou tu The Game Awards 2021. Hra studia Avalanche se měla na pódiu Geoffa Keighleyho dočkat své vlastní prezentace, jen aby to byli právě sami vývojáři, kdo plán zrušili – těsně před zahájením slavnostního ceremoniálu oznámili, že hru ukáží až letos.

Později, když zklamání z absence novinek pominulo, dorazila zpráva o domnělé situaci ve studiu. Z neoficiálních zdrojů zaznělo, že vývoj neprobíhá tak hladce, jak by měl, a že hra může být odsunuta až na rok 2023.

Novinář tvrdí, že Hogwarts Legacy letos nevyjde, autoři se údajně potýkají s problémy
i Zdroj: Hrej.cz

Novinář tvrdí, že Hogwarts Legacy letos nevyjde, autoři se údajně potýkají s problémy

Termín vydání Hogwarts Legacy jsme netrpělivě vyhlíželi už během minulého roku, ze studia Avalanche Software se nicméně…

17. 1. 2022 11:41
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama