Vydavatel potvrzuje, že Hogwarts Legacy vyjde během letošního roku
i Zdroj: Avalanche Software / Warner Bros.
Hogwarts Legacy Novinka Vydavatel potvrzuje, že Hogwarts Legacy vyjde během letošního roku

Vydavatel potvrzuje, že Hogwarts Legacy vyjde během letošního roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 1. 2022 08:45

Internetem mnohdy putují informace, které je potřeba brát s velkou rezervou. Jde samozřejmě také o všemožné spekulace k očekávaným hrám, pokaždé musíme nakonec počkat na oficiální vyjádření. V posledních dnech se hodně psalo o Hogwarts Legacy, nyní už je konečně jasnější, zda výuka v Bradavicích začne ještě letos.

Reklama

  • Hogwarts Legacy by opravdu mělo vyjít letos
  • Skutečnost potvrzuje vydavatelství Warner Bros. 
  • Stále však nebyl prozrazen konkrétní termín

Zatímco novinář Colin Moriarty tvrdil, že vývojáři narazili na zásadní komplikace, další insider naopak naznačoval, že produkce pokračuje bez větších problémů. Vydavatelství Warner Bros. už zřejmě z neustálých dohadů bylo trochu unavené, rozhodlo se tedy, že vše uvede na pravou míru skrze informační hub Wizarding World.

“2022 je rok, kdy vyjde netrpělivě očekávaná konzolová hra labelu Portkey Games fungujícího pod Warner Bros. - Hogwarts Legacy,” stojí v článku, který slibuje akční RPG zasazené do Bradavic na konci první dekády 19. století. “Učení mocných kouzel, vaření nápojů, pilování bojových dovedností a práce s magickými tvory, tato hra umožní hráčům zažít magický svět v kůži studenta Bradavické školy čar a kouzel jako nikdy předtím, zároveň rozhodnou o osudu celého kouzelnického světa.”

Dobře víme, že to celé může dopadnout úplně jinak, je ale příjemné slyšet, že vydavatel stále počítá s letošním rokem. Společnost Warner Bros. před několika měsíci avizovala, že má přednost film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, snímek půjde do kin 8. dubna. Výuka v Bradavicích tak možná začne až v druhé polovině roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama