Henry Cavill po třetí sezóně seriálu Zaklínač skončí v roli Geralta. Nahradí ho Liam Hemsworth
i Zdroj: Netflix
Novinka Henry Cavill po třetí sezóně seriálu Zaklínač skončí v roli Geralta. Nahradí ho Liam Hemsworth

Henry Cavill po třetí sezóně seriálu Zaklínač skončí v roli Geralta. Nahradí ho Liam Hemsworth

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 10. 2022 22:06 1

Společnost Netflix oficiálně potvrdila plány na natáčení čtvrté série hraného seriálu Zaklínač. Ta ale přinese opravdu významnou změnu, respektive zajímavou rošádu představitelů v hlavní roli. Šedovlasý zaklínač Geralt totiž od čtvrté série nebude oblíbený Henry Cavill, ale jeho herecký kolega Liam Hemsworth.

Reklama

  • Henry Cavill končí jako Geralt v seriálu Zaklínač od Netflixu
  • Od čtvrté sezóny ho nahradí Liam Hemsworth

“Mé putování jako Geralt z Rivie bylo plné příšer a dobrodružství, a tak definitivně odložím meč a medailon před čtvrtou sezónou,” potvrdil změnu oficiálně Cavill. Ten byl v roli Geralta obecně přijímán velmi pozitivně a patřil ke kladně hodnoceným aspektům seriálu. Liama Hemswortha označil za fantastického nástupce a připomněl, jak zajímavou fiktiviní postavou Geralt je.

Australan Liam Hemsworth (Hunger Games) ve svém prohlášení ubezpečil fanoušky, že je také velkým fanouškem předlohy a poděkoval svému předchůdci za skvělé ztvárnění postavy zabijáka příšer.

Důvod pro změnu oficiálně uveden nebyl, oznámení ale přišlo společně s oficiálním potvrzením, že se Cavill vrací do role komiksového Supermana. I Hemsworth má ke komiksům velmi blízko. Sám si sice v žádné komiksové adaptaci nezahrál, jeho starší a populárnější bratr Chris je ale dlouholetým představitelem marvelovského Thora.

V současnosti probíhá natáčení třetí sezóny seriálu Zaklínač s premiérou naplánovanou na příští rok. O Vánocích dorazí také spin-off The Witcher: Blood Origin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama