Harry Potter: Wizards Unite v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Harry Potter: Wizards Unite v nové ukázce

Harry Potter: Wizards Unite v nové ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 5. 2019 12:00 5
Reklama

Značka Harryho Pottera je i po letech, co vyšly původní knihy, stále velmi populární, a tak se není čemu divit, že se tento svět i nadále rozrůstá. V rámci filmů je třeba zmínit spin-off Fantastická zvířata, který má momentálně dva díly a ten třetí je naplánován na rok 2021. Ani hráči ale nepřijdou zkrátka, protože se chystá mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite.

Ta vychází z prověřeného konceptu aplikace Pokémon Go a právě něčeho podobného chtějí autoři docílit i s tímto jejich titulem ze světa čaroděje Harryho Pottera. Minulý měsíc na Novém Zélandu proběhla uzavřená beta, ale zatím ještě stále nevíme, kdy přesně by měl titul dorazit na vaše chytré telefony. Pravděpodobně by k tomu mělo dojít ještě někdy letos.

Nová ukázka povolává všechny čaroděje do práce, neboť jejich svět je v ohrožení. V tom mudlovském se totiž začaly objevovat magické nestvůry a předměty, a tak je třeba zamezit, aby se mezi obyčejnými lidmi šířily podivné zvěsti. Tajemství čarodějů musí být uchráněno, a proto si připravte své hůlky! Zaujala vás tahle mobilní hra, nebo si myslíte, že by si Harry Potter zasloužil i nějaký větší titul? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama