Harry Potter: Quidditch Champions se předvádí na nových herních záběrech
i Zdroj: Warner Bros. Games / Unbroken Studios
HP: Quidditch Novinka Harry Potter: Quidditch Champions se předvádí na nových herních záběrech

Harry Potter: Quidditch Champions se předvádí na nových herních záběrech

David Bernard

David Bernard

1

Hráči, kterým v Hogwarts Legacy, úspěšném loňském dobrodružství ze světa čar a kouzel, chyběl populární kouzelnický sport famfrpál, si zkraje září budou v Harry Potter: Quidditch Champions moci spravit náladu. Tvůrci nyní přilétají s novou herní upoutávkou, která potěší nejednoho fanouška magického univerza.

Reklama

  • Harry Potter: Quidditch Champions se připomíná novou upoutávkou
  • Na košťata nasedneme 3. září 2024
  • Těšit se můžete na režim kariéry i kompetitivní online mód
  • Hra bude od prvního dne součástí předplatitelské služby PlayStation Plus
  • Titul nebude obsahovat mikrotransakce
  • Verze pro Nintendo Switch dorazí později

Univerzum Harryho Pottera patří celosvětově k těm nejoblíbenějším. Spoustu fanoušků loňského Hogwarts Legacy mrzela absence svižného kouzelnického sportu - famfrpálu, který se do hry nakonec nedostal. Již 3. září si ale zklamání vynahradíme. Právě v tento den totiž vychází titul Harry Potter: Quidditch Champions, který se na famfrpál výhradně zaměřuje. Vývojáři ze společnosti Unbroken Studios dnes do éteru vypustili novou herní upoutávku, která jistě potěší nejednoho příznivce čar, kouzel a létajících košťat.

Hra nabídne režim kariéry pro jednoho hráče i kompetitivní online mód. Vstříc polapení zlatonky se budeme moci rozletět v kůži známých postav ze světa Harryho Pottera. Krom hlavního hrdiny nebude chybět ani Ron Weasley, Cho Changová, Draco Malfoy a další. Postavu i koště si budeme moci náležitě upravit, a to pomocí kosmetických předmětů. Harry Potter: Quidditch Champions přiletí 3. září 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí. Hra bude od prvního dne součástí předplatitelské služby PlayStation Plus (do knihovny půjde přidat až do 30. září 2024). Vydání verze pro Nintendo Switch je plánováno na zimní měsíce letošního roku. Tvůrci navíc tvrdí, že se nemusíme obávat mikrotransakcí. Měnu, za kterou bude možné pořídit kosmetické předměty, půjde získat pouze samotným hraním.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama