Podívejte se na famfrpál. Na internet unikly záběry z testování Harry Potter: Quidditch Champions
i Zdroj: Warner Bros.
Harry Potter: Quidditch Champions Novinka Podívejte se na famfrpál. Na internet unikly záběry z testování Harry Potter: Quidditch Champions

Podívejte se na famfrpál. Na internet unikly záběry z testování Harry Potter: Quidditch Champions

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2023 12:36

Očekávaný multiplayerový projekt Harry Potter: Quidditch Champions vstoupil do fáze technického testování pro vybrané hráče. To je samozřejmě dostupné jen na pozvánku a hráči musí přislíbit, že nebudou pohled na hru šířit, na sociálních sítích se ale objevují záznamy prvních streamerů, kteří smlouvu porušili.

Reklama

  • Jistý streamer porušil pravidla a vysílal test Harry Potter: Quidditch Champions
  • Můžeme tak vidět zápas, editor postavy i trénink

Díky nim se tak můžeme podívat, jak vlastně hra vypadá v pohybu. Kusé záběry zveřejněné na Redditu ukazují vzdušnou akrobacii, poměrně efektní animace pohybu i spolupráci s ostatními hráči. Vzhledem k vytržení několika vteřin hraní z kontextu ale zatím můžeme jen těžko soudit jak moc přehledné jednotlivé zápasy budou. Na první pohled se toho totiž na obrazovce děje opravdu hodně.

Další záběry pořízené na totožném streamu ukazují úpravy postavy. Zajímavostí je, že ve výběru nechybí některé staré známé postavy včetně Harryho Pottera. V katalogu můžeme vidět postavy nápadně připomínající Draca Malfoye, Angelinu Johnson, Olivera Wooda, Cho Changovou, Rona Weasleyho, Ginny Weasleyovou nebo Madame Hoochovou. Zřejmě si tedy budeme moci zahrát za všechny postavy, které v knižní předloze měly k famfrpálu blízko. Při nastavování je pak možné postavy (včetně těch vlastních) kombinovat s různými koštaty, efekty vstřelení gólu nebo stopou za letem koštěte.

Poslední zveřejněné video pak ukazuje trénink a lekce pro jednotlivé role na hřišti. Hráči si tedy můžou osahat úkoly útočníků, odražečů, brankářů i chytačů.

Harry Potter: Quidditch Champions vyjde na PC a konzole. Zatím nemá datum vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama