Harry Potter: Quidditch Champions představuje famfrpálová hřiště
i Zdroj: Warner Bros. Games / Unbroken Studios
HP: Quidditch Novinka Harry Potter: Quidditch Champions představuje famfrpálová hřiště

Harry Potter: Quidditch Champions představuje famfrpálová hřiště

David Bernard

David Bernard

Toužili jste někdy polapit zlatonku, odrazit potlouk, či pomocí camrálu vstřelit rozhodující branku? Již za necelý měsíc si svůj sen budete moci splnit. Zkraje září totiž dorazí Harry Potter: Quidditch Champions, a kouzelnický sport famfrpál se tak přenese do našich domovů. Tvůrci nyní prostřednictvím upoutávky představili hřiště, na kterých budeme zápolit o cenné body a vítězství.

Reklama

  • Harry Potter: Quidditch Champions představuje famfrpálová hřiště
  • Podíváme se do Bradavic, Krásnohůlek a Kruvalu
  • V upoutávce nechybí ani nové herní záběry
  • Na košťata nasedneme 3. září 2024
  • Hra bude od prvního dne součástí předplatitelské služby PlayStation Plus

Za necelý měsíc, přesněji 3. září 2024, na naše obrazovky přilétne hra Harry Potter: Quidditch Champions, díky které se opět přeneseme do světa čar a kouzel. Nečekejte ale dobrodružství ve stylu loňského Hogwarts Legacy. Nadcházející titul se totiž výhradně zaměřuje na oblíbený kouzelnický sport famfrpál, který v nejprodávanější hře roku 2023 bohužel chyběl. Tvůrci ze společnosti Unbroken Studios nyní do světa vypustili upoutávku, která se zaměřuje na představení famfrpálových hřišť.

První hřiště se nachází na pozemcích magické akademie v Krásnohůlkách (Beauxbatons). Herní aréna je zasazena do oblasti elegantního francouzského venkova, jehož jedinečná atmosféra okouzlí nejednoho fanouška kultovního univerza. Bez Bradavic by to ale nebyl Harry Potter, a tak se v následující části upoutávky dočkáme návratu do míst, která tak dobře známe. Ikonické famfrpálové hřiště v Bradavicích je přesně takové, jak si jej pamatujeme z knih a filmů o mladém a nebojácném čaroději. Třetím a posledním představeným hřištěm je aréna v Kruvalu (Durmstrang). Ta je zasazena do o poznání temnějšího severního prostředí. Ve více jak minutovém videu se dočkáme i nových herních záběrů, které nepůsobí vůbec špatně. Zda se tvůrcům podaří téma famfrpálu zpracovat kvalitně a důstojně, zjistíme již zkraje září. Harry Potter: Quidditch Champions přiletí 3. září 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí (verze pro Nintendo Switch dorazí později). Hra bude od prvního dne součástí předplatitelské služby PlayStation Plus.

Harry Potter: Quidditch Champions se předvádí na nových herních záběrech
i Zdroj: Warner Bros. Games / Unbroken Studios

Harry Potter: Quidditch Champions se předvádí na nových herních záběrech

Hráči, kterým v Hogwarts Legacy, úspěšném loňském dobrodružství ze světa čar a kouzel, chyběl populární kouzelnický sport…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama