Google popírá spekulace, že by Stadia měla končit
i Zdroj: Google
Novinka Google popírá spekulace, že by Stadia měla končit

Google popírá spekulace, že by Stadia měla končit

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 7. 2022 10:20

Jednou ze zpráv, která se objevila koncem pracovního týdne, byla spekulace, že by streamovací služba Google Stadia měla koncem léta skončit. S informací přišel twitterový účet Killed by Google, jenž se v příspěvku otevřeně odkazoval na regionálního manažera Googlu. Firemní zastoupení však tuto záležitost nyní popírá. Podle oficiálního vyjádření služba nekončí, ale dále pokračuje.

Reklama

  • Google popírá čerstvé spekulace, že by Stadia měla v létě skončit
  • I nadále hodlá přinášet hry, jako je nejnovější ročník série FIFA

Zastoupení Google Stadie vedle kategorického odmítnutí spekulace o případném konci služby vyjádřilo přesvědčení, že na platformu a také Stadia Pro stále shání nové tituly. Z těch, které přichází letos a jsou nové, lze jmenovitě poukázat třeba na Skull and Bones, reboot Saints Row nebo FIFA 23. 

Samozřejmě, ani přesto nelze popřít, že by intenzita nových her, a zejména těch exkluzivních, neklesala. Cloudová služba byla koneckonců i v tomto ohledu od spuštění pod tíhou kritiky, a to nejen kvůli nepovedenému marketingu, planým slibům a technickým potížím, ale právě i přísunu her. Z exkluzivit, které se dle neoficiálních zdrojů nakonec exkluzivitami nestaly, jsme se dozvěděli o letos vyšlém The Quarry a chystaném High on Life.

Google prý plánuje ukončit fungování Stadie, tvrdí spekulace
i Zdroj: CentrumHer

Google prý plánuje ukončit fungování Stadie, tvrdí spekulace

Google Stadia a její výkon je nekončící příběh. Zatímco na jedné straně se stále bavíme o tom, že služba nemůže najít…

29. 7. 2022 15:45

Situace kolem Stadie se výrazně zhoršila na počátku roku 2021. Jak si asi ještě vzpomenete, právě v té době došlo na uzavření studií Stadie, která měla mít pod taktovkou Jade Raymond. Za současného stavu věcí je přitom tato záležitost zvlášť relevantní; i jí totiž předcházela protichůdná informace. Pouze jeden týden před uzavřením interních studií měli zaměstnanci Stadie dostat od generálního manažera ujištění, že se službě výborně daří.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama