goldeneye-nejspise-zustane-jen-na-wii
Novinka GoldenEye nejspíše zůstane jen na Wii

GoldenEye nejspíše zůstane jen na Wii

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 9. 2010 14:10
Reklama

Střílečka GoldenEye 007 pro Nintendo Wii a DS se pravděpodobně na jiné platformy nedostane. Vyplývá to z vyjádření Juliana Widdowse z Activisionu, který bude akci od studia Eurocom distribuovat. "Doufáme, že každý, kdo chce tuto hru hrát, si ji užije už tento rok. Vložili jsme do ní spoustu času a úsilí. Právě Wiičko je konzole, pro níž jsme GoldenEye 007 exkluzivně vytvořili," upozornil Widdows.

Možnost portu pro Xbox 360 a PlayStation 3 ale stále úplně vyloučena není. "Nikdy neříkej nikdy. Kdo ví, s velkými vydavateli se dějí různé věci. Zatím je ale výhradně pro Nintendo Wii. To je platforma, kde si hráči hru nejlépe užijí. Pro ní byl tento titul stvořen," uvedl zástupce Activisionu. Naděje na převedení GoldenEye 007 do HD tak zůstávají velmi malé.

GoldenEye 007 se alespoň může pochlubit novým trailerem. Video zaměřené speciálně na multiplayer ukazuje ty největší přednosti u stříleček nesmírně populární herní složky. Mezi hlavní plusy multiplayeru patří 17 různých herních módů, ve videu uvidíte např. v původní verzi pro N64 velmi oblíbený mód The Golden Gun. Dobře vypadá také 10 různých map a 25 zbraní. Podívejte se sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama