GOG slaví 15. výročí. Zahajuje velkou slevovou akci a plánuje více
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG slaví 15. výročí. Zahajuje velkou slevovou akci a plánuje více

GOG slaví 15. výročí. Zahajuje velkou slevovou akci a plánuje více

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

23. 9. 2023 11:45

Už od roku 2008 je GOG útočištěm pro všechny milovníky starších her. Platforma hodlá své jubileum nadcházející týden oslavit a speciální událost zahajuje už teď s velkou slevovou akcí.

Reklama

  • Platforma pro digitální distribuci her GOG má 15. výročí
  • Oslavuje velkou slevovou akcí a novými vydáními
  • Slev budete moci využít do 2. října, poté událost končí

Staré dobré hry, neboli Good Old Games, to symbolizuje úderný název jedné z nejpopulárnějších platforem pro digitální distribuci her. Dceřiná společnost CD Projekt takové jméno původně i nesla a bylo tomu tak z praktického důvodu. Specializací GOG jsou právě starší hry, které uchovává pro budoucí generace hráčů.

Podobně jako při nedávném 20. výročí konkurenční platformy Steam i GOG přináší velkou slevovou akci na stránce svého obchodu. Během příštího týdne si tak budete moci vybrat z až 900 zlevněných starších i novějších titulů. 

Steam má 20. výročí. Valve slaví slevovou akcí a zajímavostmi z historie platformy
i Zdroj: Steam

Steam má 20. výročí. Valve slaví slevovou akcí a zajímavostmi z historie platformy

Zní to až neuvěřitelně, ale nejpopulárnější herní klient na PC je tu už 20 let s námi. Americké studio Valve svůj projekt…

13. 9. 2023 11:00

Současně došlo na platformě i k vydání několika (staro)nových her, zejména trojice akčních adventur od Quantic Dream pod vedením legendárního Davida Cage (Heavy Rain, Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered a Beyond: Two Souls).

Do 25. září si můžete zcela zdarma pořídit také The Night of the Rabbit, point-and-click adventuru vydanou Daedalic Entertainment v roce 2013.

GOG slibuje, že toto je jen začátek programu pro nadcházející týden, těšit se tak můžete na mnohem více. Speciální událost bude trvat do půlnoci 2. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama