Gladiátor II obdržel oficiální upoutávku. Do starověkého Říma se vrátíme na podzim
i Zdroj: Paramount Pictures
Novinka Gladiátor II obdržel oficiální upoutávku. Do starověkého Říma se vrátíme na podzim

Gladiátor II obdržel oficiální upoutávku. Do starověkého Říma se vrátíme na podzim

David Bernard

David Bernard

Anglický režisér Ridley Scott nám v listopadu naservíruje pokračování kultovního historického snímku Gladiátor. Příběh druhého dílu se bude zaměřovat na Lucia, který byl v dětství svědkem gladiátorského zápasu bývalého římského generála Maxima a císaře Commoda. Mimo zápasů v aréně Kolosea se dle nových záběrů dočkáme i podstatně větší bitevní vřavy.

Reklama

  • Gladiátor II obdržel oficiální upoutávku
  • Pokračování kultovního snímku do kin zamíří v listopadu
  • V hlavních rolích uvidíme Paula Mescala, Denzela Washingtona, Pedra Pascala a Connie Nielsen
  • Děj bude navazovat na původní snímek

Filmový Gladiátor z počátku třetího milénia bezesporu patří k nejznámějším snímkům vůbec. Anglický režisér Ridley Scott, známý také např. filmovou sérií Vetřelec, válečným filmem Černý jestřáb sestřelen či mafiánským dramatem Americký gangster, nám v listopadu naservíruje pokračování výpravného a emotivního dobrodružství z dávných časů. Během dnešního dne se Gladiátor II dočkal první oficiální upoutávky, kterou byste neměli minout. Níže ji naleznete s českými titulky.

Příběh se bude zaměřovat na Lucia, který byl v dětství svědkem gladiátorského zápasu bývalého římského generála Maxima a císaře Commoda. Gladiátor II tak bude navazovat na děj prvního dílu. Téměř tříminutová upoutávka slibuje akční souboje v aréně Kolosea, ale také bitevní vřavu mimo něj. Roli Lucia ztvární irský herec Paul Mescal, který si tak zahraje po boku hvězd světového formátu, jako je například Denzel Washington (známý např. z filmů Training Day, Muž v ohni, Americký gangster, Equalizer a dalších) či Pedro Pascal (seriály Narcos, Mandalorian, The Last of Us). Zda se snímku podaří navázat na úspěch kultovního předchůdce, se dozvíme již v listopadu. Gladiátor II by mohl oživit i zájem o videohry, které pracují s tematikou starověkého Říma. Pokud se podíváme do minulosti, můžeme si vybavit titul Ryse: Son of Rome, který nám v roce 2013 přineslo německé studio Crytek. Milovníci strategií si pak jistě vzpomenou na oba díly Rome: Total War (Total War: Rome II). V redakci bychom se vůbec nezlobili, kdyby nám tvůrci přinesli pokračování, a to v obou případech.

Údajně se pracuje na pokračování Ryse. Insider tvrdí, že vyjde i mimo konzole Xbox
i Zdroj: Hrej.cz

Údajně se pracuje na pokračování Ryse. Insider tvrdí, že vyjde i mimo konzole Xbox

Když Microsoft úváděl na trh Xbox One, snažil se na svou platformu přinést nějaké launchové exkluzivity – kromě Dead Rising…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama