Údajně se pracuje na pokračování Ryse. Insider tvrdí, že vyjde i mimo konzole Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Údajně se pracuje na pokračování Ryse. Insider tvrdí, že vyjde i mimo konzole Xbox

Údajně se pracuje na pokračování Ryse. Insider tvrdí, že vyjde i mimo konzole Xbox

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2021 18:30 2

Když Microsoft úváděl na trh Xbox One, snažil se na svou platformu přinést nějaké launchové exkluzivity – kromě Dead Rising 3 si konzole zajistila i graficky vyspělé Ryse: Son of Rome, za kterým stálo studio Crytek. Dle spekulací se po více jak sedmi letech připravuje pokračování.

Reklama

  • Spoluzakladatel XboxEra tvrdí, že Crytek tvoří další Ryse
  • Licenci musel získat od Microsoftu, hra prý vyjde i na další platformy
  • Spekuluje se i o možném portu původní hry

Toto tvrzení přinesl Shpeshal Ed, spoluzakladatel webu XboxEra a důvěrný insider, který se v minulosti postaral o několik různých úniků. Nyní tvrdí, že od svého zdroje dostal informaci o tvorbě pokračování Rome, které se má od původního dílu v některých ohledech lišit.

„Takže tenhle člověk mi řekl „Jo, tvoří se nové Ryse“. Nemůžu vám dát data ani říct, v jakém kvartálu se to stane, prostě se jen vyvíjí další Ryse. A jak jsem řekl, dostal jsem informace, které mě vedou k tomu, že se tomuto člověku dá věřit,“ tvrdí Shpeshal Ed v podcastu XboxEra.

Mnoho dalších informací ale nemá. Ryse se má údajně podívat i na další platformy mimo konzole Xbox, což by mohlo znamenat, že si Crytek koupil licenci na značku od Microsoftu. Zároveň bychom se údajně mohli dočkat původní hry i mimo ekosystém Xboxu. S portováním her získalo studio zkušenosti v případě Crysis Remastered.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama