Ghost of Tsushima: Director’s Cut prošlo ratingovou komisi. Má zamířit na PS4 i PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima: Director’s Cut prošlo ratingovou komisi. Má zamířit na PS4 i PS5

Ghost of Tsushima: Director’s Cut prošlo ratingovou komisi. Má zamířit na PS4 i PS5

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 6. 2021 15:20

Navazujíc na spekulaci o standalone dodatku Ghost of Ikishima přichází kronika ostrova Cušima do popředí hráčského zájmu kvůli hodnocení ratingové komise. Americká organizace ESBR, zaměřená na udílení věkového doporučení připravovaným titulům, totiž nově zobrazuje záznam o režisérské edici Ghost of Tsushima.

Reklama

  • Americká ratingová komise ESBR udělila věkové doporučení pro Ghost of Tsushima: Director’s Cut
  • Režisérská edici má zamířit na PS4 i PS5

Podle databáze ESBR se režisérská edice kromě PS5 objeví i na PS4, a vedle soukolí současné generace – jak je tomu např. u režisérské edice Death Stranding – má tak navštívit i generaci předchozí. 

Po obsahové stránce není prozatím příliš o čem mluvit, tedy alespoň ne oficiálně. Vezmeme-li totiž do hrsti vše známé, Ghost of Tsushima se ani po roce od vydání nedočkal žádného většího příběhového dodatku; neuvážíme-li tedy kooperativní rozšíření Legends, kde se tak dělo na poli multiplayeru.

Vzhledem k absenci jakéhokoli obsahu, jenž by výrazněji doplňoval příběhovou část, se tak obloukem vracíme k ostrovu Ikišima a domnělému příslibu jeho samostatného dodatku. Právě ten by se totiž mohl v případě svého potvrzení ukázat už na příštím State of Play (či akci podobného ražení), a představovat tak obsah, jenž režisérskou edici doplní. 

S touto poznámkou je souběžně dobré zmínit, že byť je letošní E3 už touto dobou úspěšně za námi, Sony na svou vlastní akci stále čeká. Naplní-li se spekulace z posledních dní, mohlo by k její realizaci dojít již průběhem července.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama