Autoři naznačili velikost příběhové expanze Ghost of Tsushima Director’s Cut
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Autoři naznačili velikost příběhové expanze Ghost of Tsushima Director’s Cut

Autoři naznačili velikost příběhové expanze Ghost of Tsushima Director’s Cut

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 7. 2021 10:05

Jin Sakai bude mít koncem srpna další prácičku, na ostrově Iki Island se totiž utábořili Mongolové pod vedením šamanky Ankhsar Khatun. Jak bude příběhový bonus dlouhý? Nyní už máme jistou představu.

Reklama


S informací přišel magazín Push Square, který vyzpovídal kreativního ředitele, jímž je Nate Fox. “Iki Island odpovídá velikosti Izuhary z prvního aktu základní hry. Jde o hutný příběh plný nových oblastí a tajemství k objevování.”

Izuhara zabírá poměrně velkou část původní mapy, kde mohou hráči nechat 10, ale klidně i 20 hodin. Krom příběhové kampaně jsou zde k dispozici vedlejší úkoly a další nepovinné aktivity, délka se tedy těžko odhaduje.

V rozhovoru také zaznělo, že autoři během přípravy rozšíření především stavěli na základech původního dobrodružství, hráči se tedy mohou těšit na více téhož. Jin Sakai se dočká nových dovedností, které do jisté míry pozmění styl boje, nelze ale očekávat, že by měl k dispozici zcela nový typ zbraně. 

Při designování ostrova byla použita trochu jiná barevná paleta, aby získal vlastní identitu. Že v Sucker Punch umí dobře pracovat s barvami, dokládá multiplayerové rozšíření Legends, kde došlo k výrazné proměně vizuální stránky.

Jak už bylo řečeno, Ghost of Tsushima Director’s Cut dorazí závěrem prázdnin, termín vydání je stanoven na 20. srpna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama