Geoff Keighley promluvil o délce letošních The Game Awards
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Geoff Keighley promluvil o délce letošních The Game Awards

Geoff Keighley promluvil o délce letošních The Game Awards

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 11. 2023 11:00

Jak dlouho potrvá letošní předávání herních Oscarů? A kolik uvidíme světových premiér? Na otázky odpověděl moderátor a producent akce – Geoff Keighley.

Reklama

  • The Game Awards 2023 budou mít podobnou stopáž jako loňská show
  • Pořadatelé budou šetřit označením „světová premiéra”

Geoff Keighley otevřel stavidla a zavalil nás podrobnostmi ohledně letošního ročníku akce The Game Awards. Moderátor a producent připravil několik změn, jde například o přísnější bezpečnostní opatření kvůli incidentům z minulých akcí.

Past na výtržníky. Pořadatelé The Game Awards přijali nová bezpečnostní opatření
i Zdroj: The Game Awards

Past na výtržníky. Pořadatelé The Game Awards přijali nová bezpečnostní opatření

Na posledních akcích pod taktovkou Geoffa Keighleyho došlo k jistým nepříjemnostem, pořadatelé tedy chtějí bedlivěji…

28. 11. 2023 09:00

Během vysílání opět přijde řada na čerstvé trailery a oznámení, část bude nepochybně označena jako „world premiere”. Kolik takových „světových premiér” letos uvidíme? „Upřímně řečeno, nepočítal jsem to,” odpověděl Keighley na dotaz. „Myslím, že zhruba stejně [jako minule], ale nevím... A také – co je to vlastně světová premiéra?” 

Nutno podotknout, že se během minulých ročníků tento termín značně nadužíval, a to i v případech, kdy šlo o nepatrně pozměněnou či lehce rozšířenou ukázku, kterou už diváci viděli. Není se tedy čemu divit, když už nyní ani sám Keighley netuší, co by si měl pod tímto pojmem vlastně představit. Letos se s ním tedy bude více šetřit.

Pokud jde o délku vysílání, údajně se přiblížíme stopáži loňské akce, Keighley nicméně nechtěl být konkrétní. „Pravděpodobně je to podobné jako v minulých letech, pokud jde o délku show a její obsah.” 

Loňská akce trvala přibližně tři hodiny, pokud tedy nebudeme počítat pre-show. Měla být kratší, čáru přes rozpočet ale udělal Christopher Judge, když pronášel děkovnou řeč. Kdo ví, třeba se i letos někdo utrhne ze řetězu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama