Past na výtržníky. Pořadatelé The Game Awards přijali nová bezpečnostní opatření
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Past na výtržníky. Pořadatelé The Game Awards přijali nová bezpečnostní opatření

Past na výtržníky. Pořadatelé The Game Awards přijali nová bezpečnostní opatření

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 11. 2023 09:00

Na posledních akcích pod taktovkou Geoffa Keighleyho došlo k jistým nepříjemnostem, pořadatelé tedy chtějí bedlivěji dohlížet na bezpečnost.

Reklama

  • Geoff Keighley chce zabránit nepříjemným incidentům během TGA
  • Akce by měla být bezpečnější pro všechny zúčastněné
  • Konkrétní detaily si nechal pro sebe

The Game Awards se za poslední roky staly jednou z hlavních událostí v herní branži, Geoff Keighley coby moderátor a producent celé show na sebe strhává obrovskou pozornost hráčů z celého světa, ale i lidí, kteří si chtějí světla reflektorů alespoň na pár vteřin ukrást pro sebe.

Bizarní moment poznamenal například loňskou show, kdy se jeden z diváků nenápadně připojil k týmu FromSoftware, načež se na pódiu zmocnil mikrofonu, aby diváky obohatil poznámkami o Billu Clintonovi. 

Podobná situace nastala i během srpnové akce Opening Night Live, kde Keighleyho přerušil další výtržník. I tentokrát se mluvilo o bývalém prezidentovi Spojených států. „Bill Clinton chce hrát GTA 6,” tvrdil narušitel.

Během akce The Game Awards se možná ukáže očekávaná pecka od Hidea Kodžimy
i Zdroj: Kojima Productions / Sony Interactive Entertainment

Během akce The Game Awards se možná ukáže očekávaná pecka od Hidea Kodžimy

Letošní akce The Game Awards bude opět bohatá na trailery a oznámení, Geoff Keighley zřejmě počítá i s účastí Hidea Kodžimy.

24. 11. 2023 12:02

K podobným incidentům už by docházet nemělo. Moderátor se během včerejšího Q&A nechal slyšet, že pořadatelé přijali přísnější opatření, aby těmto situacím zavčasu zabránili. Zcela pochopitelně neprozradil nic konkrétního, aby se výtržníci na nové podmínky nemohli připravit. „Nechceme o těchto věcech příliš mluvit takhle veřejně, už jen proto, že jde o bezpečnost,” vysvětlil.

Následně dodal, že nejde pouze o bezpečí jeho samotného, ale také přítomných diváků a lidí, kteří se podílí na organizaci. „Věřte mi, že je to něco, co je pro nás na prvním místě.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama