Games With Gold se v srpnu podívají na zoubek apokalypse i hravé plošinovce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Games With Gold se v srpnu podívají na zoubek apokalypse i hravé plošinovce

Games With Gold se v srpnu podívají na zoubek apokalypse i hravé plošinovce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 7. 2021 21:00

Necelý týden po odhalení srpnového balíčku her pro PlayStation Plus přichází s konkurenční nabídkou i Microsoft. Games With Gold se tentokrát vrací v netradičně silné sestavě, a nabízí tak například osud třetího jezdce apokalypsy, mrazivé pláně planety E.D.N. III nebo spirituálního nástupce Banjo-Kazooie.

Reklama

  • Games With Gold nabídnou v srpnu Darksiders 3 a Yooka-Laylee
  • Spolu s nimi dojde i na Lost Planet 3 a Fatal Fury fighter Garou: Mark of the Wolves pro Xbox 360

Mezi hry, které si příští měsíc zahrajete od prvního dne patří dvojice třetích dílů své série, a sice Lost Planet 3 (Xbox 360) a Darksiders 3 (Xbox One). V případě Darksiders, který se s třetím dílem rozhodl odhlédnout od Války a Smrti a sledovat kroky zběsilé Fury, nabídka přetrvává po dobu celého měsíce. U posledního dílu Lost Planet, který si toho v recenzích za svou (pod)průměrnost oprávněně mnoho dobrého neodnesl, je tomu tak pouze do 15. srpna.

Zbylá dvojice her se ponese v o poznání odlehčenějším duchu. Jednak se poohlédneme za pokusem bývalých vývojářů studia Rare o opětovné zažehnutí zájmu po 3D adventurách s Yooka-Laylee (Xbox One), a druhotně za starousedlickou bojovkou Fatal Fury fighter Garou: Mark of the Wolves (Xbox 360). Obě hry bude možné skrze Xbox Live Gold stahovat od 16. do 31. srpna.

Před definitivním koncem měsíce je taktéž dobré připomenout, že až do 31. července můžete stahovat i loňské Rock of Ages: Make & Break (Xbox One) a postarší kolekci miniher Midway Arcade Origins (Xbox 360).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama