Game Pass přichází s dalšími hrami. Tentokrát dojde na starší pecky i úplné novinky
i Zdroj: Campo Santo, Nomada Studio (koláž)
Novinka Game Pass přichází s dalšími hrami. Tentokrát dojde na starší pecky i úplné novinky

Game Pass přichází s dalšími hrami. Tentokrát dojde na starší pecky i úplné novinky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2023 18:00

S přelomem do druhé poloviny srpna přichází podobná povinnost jako na začátku té první – tedy oznámení nových her pro Games Pass, které jej nyní rozšíří. Microsoft oznámil, že tentokrát půjde jen o čtyři hry. Ve všech případech jsou však poměrně příjemné, takže počet vyvažuje jejich zajímavost.

Reklama

  • Microsoft odhalil druhou várku srpnových her pro Game Pass
  • Bilance je taková, že dojde na 4 přidané tituly a 6 odchozích

Čtyři nové hry pro Game Pass

Spolu se zopakováním, že právě na dnešek připadá chvíle, kdy do služby vstupuje také čerstvě vydaná Xbox verze druhého Everspace, jsou přidávané hry tentokrát dvě starší a dvě nové. Konkrétně:


Firewatch – 17. srpna (Cloud, Xbox a PC): narativní adventura vývojářů z Campo Santo, která vás zavede do chráněného národního párku;

The Texas Chain Saw Massacre – 18. srpna (cloud, Xbox a PC): asymetrická multiplayerová hra založená na slavném hororu z roku 1974,

Sea of Stars – 29. srpna: (Cloud, Xbox a PC): připravované akční RPG, které je příběhovým prequelem ke skvělé akci The Messenger,

Gris – 5. září (Cloud, Xbox a PC): skutečně překrásná plošinovka španělského studia Nomada, která si zakládá na prezentaci a uměleckém přístupu. Pokud jste ji nezkusili, určitě ji věnujte svůj čas, neboť vám během svých 3 až 4 hodin skutečně ukáže divy.


Z těchto 4 her vychází do Game Passu právě dvě z nich: a sice Texaský masakr motorovou pilou a Sea of Stars. Druhá z nich navíc vychází i do PlayStation Plus na úrovni Extra a Premium. 

Spolu s tím lze dále upozornit, že původní vydavatel hry Firewatch (společnost Panic) také oznámila, že chystá i vlastní akci. Uskuteční se už koncem tohoto měsíce, kdy čistě digitálně pokryje již oznámené i nové hry a bude trvat asi 20 minut.

Gamescomem to nekončí. Vydavatel hry Firewatch oznámil na srpen Panic Games Showcase
i Zdroj: Campo Santo / Panic

Gamescomem to nekončí. Vydavatel hry Firewatch oznámil na srpen Panic Games Showcase

Oregonská společnost Panic, která mimo jiné stojí i za novou kapesní konzolí Playdate, plánuje na 29. srpna odhalit svůj…

15. 8. 2023 09:50

Odchozí hry z Game Passu

Podobně jako výše lze následně upozornit také na to, že vaši pozornost by neměly dále uniknout ani hry, které z Game Passu brzy odchází. Stejně jako minule je jich zde totiž hned několik, a to konkrétně: 

  • Black Desert (Cloud a Xbox),
  • Commandos 3 – HD Remaster (Cloud, Xbox a PC),
  • Immortality (Cloud, Xbox a PC),
  • Nuclear Throne (Cloud, Xbox a PC),
  • Surgeon Simulator 2 (Cloud, Xbox a PC),
  • Tinykin (Cloud, Xbox a PC).

Tyto všechny hry opouštějí službu najednou na samotném konci tohoto měsíce, tedy k datu 31. srpna. Den až dva nato už tradičně dojde ovšem k oznámení dalších nových přídavků, takže katalog znovu nabobtná i přes tyto absence.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama