Gamescomem to nekončí. Vydavatel hry Firewatch oznámil na srpen Panic Games Showcase
i Zdroj: Campo Santo / Panic
Novinka Gamescomem to nekončí. Vydavatel hry Firewatch oznámil na srpen Panic Games Showcase

Gamescomem to nekončí. Vydavatel hry Firewatch oznámil na srpen Panic Games Showcase

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 8. 2023 09:50

Oregonská společnost Panic, která mimo jiné stojí i za novou kapesní konzolí Playdate, plánuje na 29. srpna odhalit svůj plán vydávání her. Stane se tak během její vlastní akce Panic Games Showcase, jež z našeho pohledu poběží v úterý od 18:00.

Reklama

  • Na (úterý) 29. srpna byl ohlášen digitální přenos Panic Games Showcase
  • Vydavatel her jako Untitled Goose Game a Firewatch tu ukáže nové i dříve oznámené tituly
  • Přenos se uskuteční od 18:00

Společnost Panic oznámila, že celý přenos bude na poměry akcí spíše menších rozměrů. Celé vysílání má zabrat něco okolo 20 minut, kdy vedle pohledů na již dříve oznámené tituly (zejména Nour: Play With Your Food a Despelote) budou představeny i neohlášené hry a partnerství při vývoji her. 

Naopak, co bude kompletně vynecháno a je to škoda, bude PlayDate. Vydavatel při oznámení totiž přímo potvrdil, že jeho úspěšná konzole s kličkou nedostane v programu tentokrát žádné pokrytí, a tedy majitelé musí zase čekat. 

Na druhou stranu, přenos bychom rozhodně i tak neradili ignorovat. Panic ve své minulosti už vydal více úspěšných her, jako Untitled Goose Game a Firewatch, a ani nyní není jeho výběr vůbec chudý. 

Vezmeme-li to popořadě, máme tu již prvně zmíněný Nour. Ten se se svou první ukázkou už před 2 lety projevil jako řádně nezvyklý, neboť svým přístupem hráči dovoluje různé hrátky s jídlem, ač raději nekoukejte hladoví, jelikož každý pokrm vypadá výborně.

U Despelote je zase tématem fotbal, i když ani tady v tradičním smyslu. I podle nedávného traileru, který potvrdil, že hra vyjde vedle PC i pro PS5, působí titul silným dojmem, ale rozhodně ne jako FIFA. Tématem je zde sice láska k fotbalu, která proudí tělem snad každé mladé generace, nicméně je vázána k pouliční kopané, kdy vše provází i pohled z první osoby, ekvádorská kultura a výrazná stylizace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama