game-access-2010-vypukne-v-patek
Novinka Game Access 2010 vypukne v pátek

Game Access 2010 vypukne v pátek

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 9. 2010 10:35 2
Reklama

Brněnský hotel Best Western Hotel International bude v pátek a v sobotu 1. a 2. října hostit novou mezinárodní konferenci Game Access Summit. Dvojdenní akci pro herní vývojáře a příznivce elektronické kultury pořádá nezisková organizace Digital Reality Association, která loni taktéž v Brně uspořádala Game Developers Session. Na konferenci Game Access se uskuteční více než 25 přednášek z různých oblastí herního vývoje a to jak v češtině, tak v angličtině.

V bohatém programu si na své přijdou například fanoušci hororové série Silent Hill. Jedním z exkluzivních hostů konference je totiž Brian Gomez, design director Vatra Games, jenž se dříve podílel na hrách Alone in the Dark či Clive Barker's Jericho. Vlastní přednášku budou mít i další členové studia Vatra Games, můžeme se tak těšit na nové informace o osmém dílu série Silent Hill, na němž lidé z tohoto vývojářského týmu pilně pracují.

Konference se mimo zmiňovaného brněnského studia zúčastní také lidé ze společností NVidia, Microsoft, JetDogs Studios (Rusko), Cauldron (Slovensko), Disney Mobile Games Studio, 2K Czech, Hammerware, Keen Software House (Anglie), Fineway Studios, různí nezávislí vývojáři a zástupci Asociace herního průmyslu. Návštěvníci budou mít samozřejmě možnost potkat známé tváře z herních médií. Na závěrečné sobotní diskuzi o videoherním průmyslu bude diskutovat bývalý šéfredaktor časopisu Level Petr Poláček. Vedle přednášek a diskuzí Brno čekají různé workshopy. Nebude chybět ani možnost zahrát si některé tituly na nejnovějších herních strojích.

Kompletní program konference Game Access a časový harmonogram naleznete na oficiálních stránkách akce. Pokud vás program zaujme a rozhodnete se do moravské metropole vydat, určitě si už nyní zamluvte vstupenky. Po registraci na stránkách je na oba dny získáte za 300 Kč, v případě nákupu na místě je cena 500 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama