Football Manager 2024 už číhá za rohem: uniklo datum vydání i termín představení
i Zdroj: Sports Interactive
Novinka Football Manager 2024 už číhá za rohem: uniklo datum vydání i termín představení

Football Manager 2024 už číhá za rohem: uniklo datum vydání i termín představení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 9. 2023 10:15 1

Vyhlášený herní insider billbil-kun se po kratším čase znovu vrací, aby informoval o sérii Football Manager. Podle zdrojů, které se mu povedlo nashromáždit ve spojení se studiem Sports Interactive, láká na nedaleké oznámení FM24, jakož i datum, kdy letošní díl nakonec vyjde.

Reklama

  • Insider billbil-kun přinesl detaily o vydání nového dílu Football Manager 
  • Letošní díl (FM24) má být odhalen 12. září a posléze vydán 6. listopadu
  • Při odhalení budou spuštěny i předobjednávky s 10% slevou pro PC

Podle toho, co známý insider zmínil na stránkách Dealabs, je zjevné, že je hra už pravděpodobně připravena k plnohodnotnému odhalení. V oficiální zprávě Milese Jacobsona, ředitele Sports Interactive, bylo koneckonců už včera přímo napsáno, že letošní FM24 vyjde na stejných platformách jako FM23 – neboli na PC, Mac, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch a také iOS a Android pro mobilní zařízení. 

Kromě toho ředitel popsal, že hru nebude nutné pouze kupovat, ale také získat za tradiční měsíční poplatek. To znamená, že stejně jako u loňského FM23 bude i u letošního dílu titul dostupný jak prémiově za plnou cenu, tak i skrze předplatné, kdy vyjde do Xbox Game Pass a Apple Arcade.

Dodatečně pak zástupce studia také vysvětlil, že s letošním rokem ještě nedojde na žádanou technologickou změnu, ale že se blíží. Jacobson prozradil, že letošní díl bude vůbec poslední ročník Football Manageru, který ještě vyjde na stávajícím enginu, což znamená, že grafickým skokem projde až díl FM25.

Billbil-kun k tomu nakonec přidává i to, kvůli čemu zprávu píšeme, tedy samotné odhalení hry. Ve svém nejnovějším článku píše, že k oficiálnímu představení hry dojde za spuštění předobjednávek v úterý 12. září, kdy sama hra posléze vyjde 6. listopadu. Cena na PC má být přitom stále stejná. Ačkoli insider vychází pouze z ceny PC verze, můžeme usuzovat, že se ani na konzolích cena do přechodu na jiný engine zatím nezmění a zůstane na stejné úrovni jako loni (60 eur pro PC a 50 eur pro konzole).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama