Final Fantasy 7 Rebirth má přesné datum vydání
i Zdroj: Square Enix
Final Fantasy VII Remake Novinka Final Fantasy 7 Rebirth má přesné datum vydání

Final Fantasy 7 Rebirth má přesné datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15. 9. 2023 11:00

Společnost Square Enix v rámci State of Play odhalila čerstvý trailer z Final Fantasy 7 Rebirth, který oznámil přesné datum vydání, představil některé nové funkce, ale i lokality a postavy, které se do předělávky vrátí z původní hry.

Reklama

  • V rámci State of Play oznámila Square Enix přesné datum vydání -  29. února 2024
  • Final Fantasy 7 Rebirth půjde zakoupit společně s předchozí částí 
  • Hra bude 3 měsíce PS5 exkluzivitou

Přibližně tříminutová ukázka dává vědět, že podobně jako první část předělávky Final Fantasy 7, Rebirth bude nabitý hromadou obsahu. Motorky, fantasy zvířata, minihry a dívky v uplých oblečcích, vyberte si sami. Kromě toho se však trailer zaměřuje i na příběh a Sephirotha, záporáka z první hry, kvůli kterému se Cloud a jeho přátelé vydávají na cestu. 

Trailer také přiblížil roli postavy Cait Sith v druhé části předělávky. Možná si vzpomínáte, že tato postava se velmi krátce objevila v původním remaku Final Fantasy 7, na obrazovce byla přítomna asi pět vteřin, než zmizela zpět v temnotě. V ukázce se objevil i Vincent Valentine. Cid Highwind tak zůstává posledním zbývajícím členem původního obsazení, kterého jsem zatím neměli možnost vidět. 

Datum vydání Final Fantasy 7 Rebirth je naplánováno na 29. února 2024. Hra bude po dobu tří měsíců Playstation 5 exkluzivitou a bude možné ji zakoupit samostatně i v edici Twin Pack s Final Fantasy 7 Remake. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama