Filmové Borderlands čekají přetáčky, postará se o ně režisér Deadpoola
i Zdroj: Gearbox / Take-Two
Novinka Filmové Borderlands čekají přetáčky, postará se o ně režisér Deadpoola

Filmové Borderlands čekají přetáčky, postará se o ně režisér Deadpoola

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 1. 2023 09:23

Chystaná filmová adaptace série Borderlands pomalu spěje k úspěšnému konci. Na konci loňského roku měla být rozpracovaná verze snímku promítána před testovacím publikem a na základě prvních reakcí dojde k některým změnám. Ty vyžadují přetáčky, o které se postará režisér Tim Miller, stojící za úspěšnou komiksovou komedií Deadpool.

Reklama

  • Film Borderlands je třeba doladit přetáčkami
  • Režisér Eli Roth se ale musí věnovat dalšímu projektu, velení tedy přeibírá Tim Miller (Deadpool)

Původním režisérem Borderlands je velmi zkušený hororový autor Eli Roth (Hostel). Ke změně ale nedošlo kvůli tvůrčí krizi nebo neshodám. Projekt se jen neočekávaně protáhl a Roth se musí věnovat svým povinnostem spojeným s jeho dalším projektem, parodickým hororem Thanksgiving. Ten vychází z jednoho z fiktivních trailerů v kultovní trilogii Grindhouse od Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze, které se staly natolik populárními, že na jejich základě vznikají plnometrážní filmy.

Roth tedy Millerovi film předal v naprosto pozitivním duchu. Přetáčky mají zabrat několik týdnů. 

Film Borderlands přinese příběh Lilith (Cate Blanchett), antihrdinky vracející se na planetu Pandora, kde musí najít dceru slavného výrobce zbraní Atlase (Edgar Ramirez). Do jejího týmu vyděděnců se zapojí řada starých známých s tvářemi populárních herců. Jmenovitě Kevin Hart jako Roland, Jamie Lee Curtis jako Tannis, Ariana Greenblatt jako Tiny Tina nebo oblíbený robot Claptrap v podání Jacka Blacka.

Jak bude vlastně film vypadat stále nevíme. Během loňského CinemaConu viděli návštěvníci zhruba minutový útržek, ten ale nebyl zveřejněn. Zajímavostí je, že na scénáři s Eli Rothem spolupracoval Craig Mazin, jeden z autorů seriálu The Last of Us, který bude mít premiéru za pár dnů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama