far-cry-instincts-evolution-detaily-o-mp-modech
Novinka Far Cry Instincts Evolution - detaily o MP módech

Far Cry Instincts Evolution - detaily o MP módech

sleepless.

sleepless.

7. 3. 2006 13:41
Reklama

Fa Cry Instincts Evolution pro Xbox je jedním ze dvou v současnosti připravovaných titulů v rámci brandu Far Cry Instincts. Tím druhým je titul Far Cry Instincts Predator, který je určený pro Xbox 360. Informovaný hráč už však tohle všechno dávno ví, na rozdíl od konkrétních informací o pěti multiplayer módech, jež budou v FCI Evolution k dispozici. Jejich seznam sice společnost Ubisoft zveřejnila už koncem února, ale konkrétní info zveřejnila až nyní. Tak s chutí do toho.

Chaos – podstatou tohoto módu je zabít všechno okolo co se jen hne, protože kolo vyhrává hráč, jenž jako první zvládne zneškodnit stanovený počet nepřátel. Takže jde v podstatě o jinak nazvaný Deathmatch mód.

Team Chaos – to samé co v případě módu Chaos, jenž se zde nehraje sólo, ale v týmech. Vyhrává tedy ten tým, který jako první zvládne zneškodnit stanovený počet nepřátel. Zde určitě mnozí poznají klasický Team Deathmatch mód.

Steal the Sample – úkolem v tomto módu je ukrást vzorek z tábora nepřítele a donést jej v pořádku do vlastního tábora. Hráči stejného týmu si mohou vzorek mezi sebou předávat. Vyhrává ten tým, který zvládne ukrást a do svého stanu donést předem stanovený počet vzorků. Nepřipomíná vám to Capture the Flag?

Seek and Secure – kterýkoli člen jednoho týmu musí obsadit aktivní stanici a s pomocí spoluhráčů ji musí udržet po předem stanovenou dobu. Soupeřící tým se samozřejmě snaží takto obsazenou stanici zase dobýt zpět. Jakmile je jedna stanice obsazena a někým úspěšně ubráněna, tak se stane aktivní jiná stanice a boj začíná znovu. Tak trošku to připomíná už poněkud out of date mód King of the Hill.

Predator – je tomu těžké uvěřit, ale skutečně jde o jediný originální mód, s nímž byli schopni tvůrci z Ubisoft Montreal přijít. Na druhou stranu je třeba uznat, že 90 procent vývojářů se při navrhování multiplayer částí svých her s vymýšlením něčeho nového vůbec neobtěžují a prostě se přidrží starých osvědčených módů. Podstatou tohoto módu je úspěšně projít z jedné části mapy na druhou a rozeznít tam alarm, který postupně zabije predátora. Fígl je v tom, že jediná cesta vede právě přes území predátora, který je vybaven kompletní sadou speciálních schopností (regenerace, síla, Feral powers) a navíc se v momentě usmrcení okamžitě respawnuje. Jediným způsobem jak je zničit je zkrátka alarm. Vojáci mohou v tomto módu vyhrát jen tehdy, když se jim podaří rozeznít alarm tolikrát, že to predátora postupně zabije. Predator se stane vítězem kola tehdy, kdy se mu podaří zabít všechny členy nepřátelského týmu vojáků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama