Fanoušky série Pokémon čeká další porce informací. Už v úterý dojde na další přenos o délce 35 minut
i Zdroj: Nintendo
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Fanoušky série Pokémon čeká další porce informací. Už v úterý dojde na další přenos o délce 35 minut

Fanoušky série Pokémon čeká další porce informací. Už v úterý dojde na další přenos o délce 35 minut

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 8. 2023 08:25

Mezi akcemi, které se v dalších dnech udají, bude figurovat nejen zítřejší přenos Devolver Digital, ale také připravený stream Pokemon Company. Společnost, která zastřešuje budování série Pokemon, přinese svůj další přenos už toto úterý, kdy se jej dočkáme odpoledne.

Reklama

  • Pokemon Company oznámil na 8. srpna další akci ke hrám série Pokemon
  • Přenos bude trvat asi 35 minut a podle náznaků postihne i nová DLC pro díl Scarlet & Violet
  • Startovní čas je nastaven na 15:00

Přesně čas zahájení akce byl společně s trailerem tentokrát zvolen na 8. srpna v 15:00 našeho času. V upoutávce se krátce mihne logo Pokemon Presents, které je ovšem rychle vystřídáno fialovou, glitchovanou verzí, jež bude asi narážkou na Pokemon Scarlet & Violet, jež využívá právě fialovou barvu.

Podle omezených informací, které vývojáři zatím přinesli, bude celé vysílání trvat asi 35 minut bez toho, aby upřesnili obsah. Pravděpodobné ovšem je, že se něco dozvíme o chystaném DLC pro Scarlet & Violet. To bylo odhaleno v únoru tohoto roku a dle obdržených informací bude obsahovat dvě části.

Část jedna, která byla nazvána The Teal Mask, má vyjít letos na podzim a posílat hráče na školní výlet. Vydají se do oblasti Kitakami, aby odhalili, co se skrývá za lidovými pověstmi, a kdo ví, třeba chytnou i nové pokémony.

V druhé části zvané The Indigo Disk se zase staneme výměnným studentem při jeho zahraničním pobytu. Vydáme se na školu Blueberry Academy, kdy do jejích lavic usedneme o několik měsíců po první části, jelikož druhá vyjde až v zimě tohoto roku.

Pokémon Scarlet & Violet se dočká DLC The Hidden Treasure. Přinese úplně nové i staré známé Pokémony
i Zdroj: The Pokémon Company

Pokémon Scarlet & Violet se dočká DLC The Hidden Treasure. Přinese úplně nové i staré známé Pokémony

Společnost The Pokémon Company odhalila plány na vydání dvou velkých DLC pro aktuální titul Pokémon Scarlet & Violet,…

27. 2. 2023 17:17

Pokud jde o jiné hry, jistou dávku pozornosti zasluhuje taktéž i Detective Pikachu. Pokračování sedm let (respektive mimo Japonsko jen pět let) starého dílu, letos konečně má už datum vydání (6. října), a dává tedy i smysl, že se o něm dozvíme zase o něco více.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama