Éra končí. Autoři Cities: Skylines odhalují plány na poslední obsahové přídavky
i Zdroj: Colossal Order / Paradox
Cities: Skylines Novinka Éra končí. Autoři Cities: Skylines odhalují plány na poslední obsahové přídavky

Éra končí. Autoři Cities: Skylines odhalují plány na poslední obsahové přídavky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 3. 2023 10:48

Studio Colossal Order odhalilo roadmapu novinek pro budovatelskou strategii Cities: Skylines. Poměrně otevřeně naznačuje, že jde o vůbec poslední obsahové aktualizace a DLC, které hra dostane. Pak už se studio bude soustředit na druhý díl a jedničku udrží na živu jen technickou podporou.

Reklama

  • Autoři Cities: Skylines zveřejnili plán na poslední rozšíření hry
  • Jde především o balíčky budov a rádií

Ještě během března a května ale dostaneme spoustu zajímavého obsahu. Nejdříve 22. března dorazí trojce menších Content Creator balíčků s africkými budovami, autentičtěji zpracovanými sportovními stadiony a pestřejšími nákupními středisky. Zároveň přijde trojce nových hudebních stanic s africkou, osmdesátkovou a poppunkovou hudbou. Stejný den předznamenává také novou aktualizaci slibující vylepšené fungování hromadné dopravy. Konkrétnějších informací se dočkáme snad brzy.

Éra končí. Autoři Cities: Skylines odhalují plány na poslední obsahové přídavky
i Zdroj: Colossal Order / Tisková zpráva

V květnu pak můžeme čekat rozlučku s prvními Cities. Opět půjde o dvojici rádiových stanic a trojici Content Creator balíčků. Tentokrát se zaměřením na průmyslové budovy, architekturu inspirovanou Brooklynem a Queensem nebo japonskou železnicí. Na samotný závěr zřejmě přijde menší DLC zaměřené na turismus a dovolené.

Po osmi letech tím skončí intenzivní přísun nového obsahu a zpoplatněných balíčků, které z původně poměrně jednoduché strategie udělaly velmi robustní záležitost. Magazín Gamesradar připomíná, že bez slev vás kompletní nabídka Cities: Skylines vyjde na zhruba 300 dolarů, tedy necelých 7 tisíc korun.

Otázkou zůstává, který DLC obsah se přenese do nedávno oznámeného druhého dílu. První trailer naznačil, že se hned od začátku dočkáme denního a nočního cyklu (After Dark), zaměření na ekologii (Green Cities) nebo ročních období (Snowfall).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama