Epic rozdává strašidelný survival Darkwood. Příští týden přijde na řadu Fallout
i Zdroj: Acid Wizard Studio
Novinka Epic rozdává strašidelný survival Darkwood. Příští týden přijde na řadu Fallout

Epic rozdává strašidelný survival Darkwood. Příští týden přijde na řadu Fallout

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 10. 2022 08:47

Na závěr týdne se očekává spíše horší počasí, sluníčka si zřejmě moc neužijeme. To ale platí i pro aktuální nabídku bezplatných her ochodu Epic Games Store, které vévodí pochmurný survival.

Reklama

  • Epic Games Store nabízí zdarma Darkwood a ToeJam & Earl: Back in the Groove
  • Příští týden dojde na Fallout 3 a Evoland

Řeč je o nezávislé hororovce Darkwood, která sází na černobílou estetiku a top-down perspektivu. Hra se pyšní velkou mírou svobody, autoři vás nebudou vodit za ručičku od úkolu k úkolu. Sami musíte prozkoumat zdejší svět a zjistit, co se tu vlastně děje. Na noční procházky ale zapomeňte, to se totiž začínají probouzet zdejší mutanti. 

Pro uklidnění pak můžete vyzkoušet ToeJam & Earl: Back in the Groove, čtvrtou hru této série, která téměř před čtyřmi lety navázala na titul z roku 2002. Rogue-like adventuru oceníte hlavně za předpokladu, že vám nevadí hip-hop.

Hry si můžete vyzvednou do 20. října, pak se nabídka obmění. Také Epic se zapojí do oslav 25. výročí značky Fallout, nabídne totiž třetí díl v Game of the Year edici. To znamená, že získáte přístup ke všem přídavkům, které hru po vydání doplnily (Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout a Mothership Zeta). Fallout doprovodí RPG Evoland.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama