Epic rozdává Star Wars: Squadrons. Příští týden dostanete možnost vytvořit si vlastní RPG
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Epic rozdává Star Wars: Squadrons. Příští týden dostanete možnost vytvořit si vlastní RPG

Epic rozdává Star Wars: Squadrons. Příští týden dostanete možnost vytvořit si vlastní RPG

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 11. 2022 08:47

Také v obchodě Epic Games Store najdete zajímavé slevy v rámci Black Friday, zároveň však nemusíte utratit ani korunu. Díky bezplatné nabídce se podíváte do jedné daleké, předaleké galaxie.

Reklama

  • Epic nabízí Star Wars: Squadrons zcela zdarma
  • Na příští týden se chystá Fort Triumph a RPG in a Box

Řeč je o Star Wars: Squadrons, menší hře z produkce studia EA Motive. Osedlat můžete X-Wing, Tie Fighter a další ikonické mašiny, které si můžete přizpůsobit dle libosti. Připravena je příběhová kampaň zasazená do období po událostech ve filmu Return of the Jedi, hra nicméně vynikne především v multiplayeru.

Squadrons si můžete vyzvednout do 1. prosince, pak se nabídka opět obmění. Na příští týden se chystá Fort Triumph, strategická záležitost, která průzkumem světa připomíná Heroes of Might and Magic, v soubojích se pak opírá o principy tahovky XCOM.

Druhým titulem je RPG in a Box. Spolu s ním dostanete šanci vytvořit si vlastní hru. Obsahuje totiž editory umožňující nadesignovat postavičky, zbraně, mapy, dialogy, zkrátka vše, co by mělo obsahovat každé RPG. Veškeré nástroje jsou intuitivní, můžete se tedy elegantně vyhnout programování. Výsledek lze exportovat pro hraní na systémech Windows, Linux a MacOS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama