Editor videí na PlayStationu 5 přináší Bits. Umožňuje dělat krátké, zábavné klipy
i Zdroj: PlayStation Blog
Novinka Editor videí na PlayStationu 5 přináší Bits. Umožňuje dělat krátké, zábavné klipy

Editor videí na PlayStationu 5 přináší Bits. Umožňuje dělat krátké, zábavné klipy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2022 10:18

Společnost PlayStation na svém blogu představila nové rozšíření aplikace Share Factory Studio, určené pro úpravu a správu videí pořízených při hraní na konzoli PlayStation 5. Konkrétně jde o nadstavbu Bits, ve které lze z videí vytvářet krátké upravené klipy s grafickými efekty nebo předpřipravenými šablonami s aktuálními memy.

Reklama

  • Share Factory na PlayStation 5 přináší Bits
  • V rámci editoru lze vytvářet zábavné klipy z hraní a sdílet je na sociálních sítích

Princip je jednoduchý. V editoru Bits lze vytvářet tří až šedesátisekundové klipy skrz úpravu surových záběrů z hraní. Nejjednodušší metodou je využití předpřipravených šablon ze stále aktualizované knihovny. Efekty je ale samozřejmě možné vytvářet ručně. Video lze vylepšit smajlíky, hláškami, načmárat tahy fixou nebo doplnit zvukovými efekty včetně vlastního komentáře, třeba s úpravou hlasu.

Nabídka motivů se má měnit například se svátky nebo zajímavými událostmi. Server Engadget novinku přirovnává k šablonám na současných sociálních sítích jako je TikTok. Funkce tedy míří především na mladší hráče, kteří rádi sdílí své zážitky z her na sociálních sítích. Bits jsou oficiálně dostupné od včerejška.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama