ea-odhaluji-fight-night-champion
Novinka EA odhalují Fight Night Champion

EA odhalují Fight Night Champion

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 7. 2010 10:55
Reklama

Pokud se vám zdál čtvrtý díl série Fight Night Round skvělý, bude to asi nic oproti chystanému dílu s podtitulem Champion. Soudíme tak podle megalomanských řečí vývojářů z EA Canada, kteří svoji novou hru právě dnes představují světu. Jak už se dá očekávat, pátý Fight Night vyjde pro PlayStation 3 a Xbox 360, jenže nedopíšeme klasické „letos o Vánocích“, ale až v příštím roce. Těžko říct, co je důvodem, dušínovsky ale věříme, že urputná snaha vymačkat z enginu hry to nejlepší a přinést hráčům pokud možno novou hru, a ne aktualizovaný seznam boxerů plus pár novinek k tomu.

Hlavní změnou projde ve FNR5 singleplayerový mód. Právě na ten se totiž vývojáři soustředí nejvíce a chtějí se postarat o zážitek, který v singleplayeru žádná jiná sportovní hra neumí nabídnout. Očekávat proto máme drama, emoce, vzrušení a také stinnou stránku světa vrcholových boxerů. Nic konkrétního nevíme, přičteme-li k tomu ale fakt, že nás vývojáři chtějí připravit na něco, co není pro EA Sports zas až tak typické, možná se v singlu dočkáme nějakého příběhu po vzoru Rockyho.

Jde ale čistě jen o naše úvahy, proto rychle zpátky k faktům. Ve hře se objeví 60 až 65 boxerů a pro jejich ovládnutí budeme moci využít nový systém ovládání jednotlivých úderů. Nepředstavujte si pod tím ale nějakou razantní změnu toho, co výborně fungovalo loni i předloni, spíše dostaneme větší volnost kudy a jak údery vést. Zároveň s tím ale nebude bita přístupnost a nejedni spekulanti sází na to, že kromě analgových páček dostaneme možnost mlátit protivníka i tlačítky.

Dosud vše, čekáme na detaily a konkrétní potvrzení skrze oficiální tiskovou zprávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama