EA nehodlá tolerovat přeprodej FUT karet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA nehodlá tolerovat přeprodej FUT karet

EA nehodlá tolerovat přeprodej FUT karet

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

14. 3. 2021 09:25

Zpráva o neoprávněném prodeji karet do režimu FIFA Ultimate Team (FUT) za skutečné peníze pokračuje obsáhlým sdělením Electronic Arts. Mimo vyjádření frustrace nad vzniklou situací zástupci společnosti ujišťují, že firma podnikne kroky vůči všem osobám, které byly do incidentu zapojeny.

Reklama

 

Podle prohlášení, založeném na dosavadním vyšetřování, mělo dojít k nelegálnímu zpřístupnění alespoň jednoho z účtů zaměstnanců osobami třetích stran, popř. jejich přímému zneužití menší skupinou zaměstnanců. Mimo této informace má proběhlé vyšetřování dále naznačovat, že se pachatelům podařilo získat přístup pouze k malému souboru herních karet. I přesto však společnost jednání pachatelů vnímá jako velice závažné a vyjadřuje lítost vůči všem hráčům, kterých se kauza negativně dotkla.

Co se týče následného postupu směřovaného vůči kupcům, zde EA neoblomně razí politiku nulového ústupku. Jakýkoli předmět, který byl, nebo bude získán formou nepovolené koupě, bude odstraněn z ekosystému FUT a všechny přidružené hráčské účty budou trvale zabanovány.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama