EA chce do konce března vydat velkou hru, dle spekulací jde o Jedi: Survivor
i Zdroj: EA
Novinka EA chce do konce března vydat velkou hru, dle spekulací jde o Jedi: Survivor

EA chce do konce března vydat velkou hru, dle spekulací jde o Jedi: Survivor

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 11. 2022 09:49

Vydavatel EA, podobně jako celá řada dalších studií, vydal své finanční výsledky za uplynulý kvartál, s čímž se pojí také konference pro investory. Na té se často dozvídáme informace z plánů společnosti, což platí i tentokrát. EA totiž odhalilo, že ještě před koncem fiskálního roku chce vydat velkou hru.

Reklama

  • EA stále plánuje ve čtvrtém kvartálu vydat velkou IP
  • Studio přitom stále nic oficiálně neoznámilo
  • Dle ředitele EA mění studio svůj marketing, s propagací začne až blíže k vydání
  • Dle spekulací půjde o Jedi: Survivor

Fiskální rok pro EA končí 31. března příštího roku. Studio se ale rozhodlo zatím tajit, o kterou značku vlastně půjde – vysvětluje to ředitel EA Andrew Wilson. „Podoba marketingu v našem průmyslu se v posledních pěti až šesti letech značně proměnila. Možná si pamatujete, když jsme vydali Apex Legends, nikomu jsme o hře neřekli. Pro každou franšízu se tak náš vývojářský tým spojí s marketingovým týmem a společně se domluví, kdy bude nejlepší začít naší komunitu informovat o tom, na jakou hru se mohou těšit,“ tvrdí Wilson.

Spekulace ale mají poměrně jasno. Tímto tajemným titulem by podle všeho mělo být Star Wars Jedi: Survivor, pokračování velice oblíbené značky od Respawnu. Jedním z náznaků byla i květnová prezentace EA, kde mělo pro blízkou budoucnost vydat čtveřici her , a to major IP, partner title, remake a sports title. Partner Title je očekávané Wild Hearts, z remaků se chystá Dead Space, Sports Title je pak PGA Tour. O Survivor navíc samo EA prozradilo, že vyjde v příštím roce, mnohé spekulace pak tvrdí, že dorazí během prvních měsíců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama