Dr. Disrespect uvolňuje první demo své multiplayerové akce Deadrop. Futuristická akce využívá NFT
i Zdroj: Midnight Society
Novinka Dr. Disrespect uvolňuje první demo své multiplayerové akce Deadrop. Futuristická akce využívá NFT

Dr. Disrespect uvolňuje první demo své multiplayerové akce Deadrop. Futuristická akce využívá NFT

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 7. 2022 09:30

Midnight Society, vývojářské studio založené Herschelem Beahmem, známým spíše pod alias Dr. Disrespect, odhalilo podrobnosti ke své multiplayerové FPS s prvky NFT. Project Moon, jak byla hra dosud pracovně nazývána, nese název Deadrop a podle studia se odehrává v roce „2020.b“, kdy samosprávné struktury Refiner States mění látky znečišťující ovzduší na návykovou látku zvanou „vesmírný prach“.

Reklama

  • Studio Dr. Disrespect, Midnight Society, přináší první záběry své online akce Deadrop 
  • Nová ukázka zamíří k podporovatelům přibližně každých šest týdnů

„Po 40 letech klimatických válek prudce vzrostla populace a úroveň znečištění. Města vztyčují masivní Refiner States – mega stavby postavené k extrakci toxinů ze stratosféry. Tyto věže jsou samosprávnými "městskými státy" s jediným exportem – vesmírným prachem. Koncentrát z rafinovaných znečišťujících látek je vyzděn, nařezán a prodán závislým obyvatelům rozlehlých městských měst obklopujících strukturu,“ uvádí na začátek web studia Midnight Society.

Deadrop bude podobně jako známější Escape From Tarkov PvP hrou o sbírání vybavení a zdrojů, které bude provázet i napínavá akce. Při cestě do industriálních věží vám samozřejmě jde o maximální postup. Snažíte se probojovat stále výše a zdroje, které se zde nachází, posbírat v takové četnosti, abyste si skrze vylepšení zafinancovali i další cestu. Odtud ostatně plyne i nedávno použité značení pro popis hry. Vývojáři o ní před nějakou dobou hovořili jako o vertical extraction shooter, což značí jednak směr, ale i smysl našeho cestování. 

Pokud máte zájem hru vyzkoušet, existuje zde malá možnost. V pátek, kdy studio uvolnili všechny uvedené informace, debutovalo také s první hratelnou ukázkou, kterou nabízí pro schválené uživatele na svých webových stránkách. K tomuto schválení je nyní zapotřebí mít Founders Access Pass, obsahující procedurálně generované NFT představující vašeho herního avatara.

Tento velice raný pohled na hru je podle Midnight Society plánem, jak lze do procesu vývoje nejvěrnější komunitu. Videa z první verze můžete vidět výše. Jak s ohledem na ně podotýkají redaktoři PC Gameru, hry se takto brzy typicky ani neukazují, a lze tak očekávat chyby ale i úplně chybějící systémy. Nové hratelné ukázky by to však svou frekvencí příchodu mohly napravit. Podle studia budou přibývat každých šest týdnů, což potvrzuje slova o spolupráci s komunitou.

Zakladatel studia ve svém prohlášení také uvedl, že má v úmyslu navázat partnerství s vybraným listem větších influencerů a poté s nimi spolupracovat na uvedení titulu. Tři hlavní představitelé Midnight Society jsou společně s řečeným zakladatelem tito: Dr. Disrespect neboli Herschel Beahm, šéf studia Roberta Bowlinga a kreativní ředitel Quinna DelHoya. Oba Herschelovi společníci mají zkušenosti s herním vývojem. Bowling býval komunitní manažer v Infinity Ward a DelHoyo strávil posledních devět let ve 343 Industries, včetně vývoje Halo Infinite.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama