Remake prvního The Last of Us je gold. Ze studia Naughty Dog zaznívá, že se vývojáři tentokrát obešli bez crunche
i Zdroj: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment
The Last of Us Novinka Remake prvního The Last of Us je gold. Ze studia Naughty Dog zaznívá, že se vývojáři tentokrát obešli bez crunche

Remake prvního The Last of Us je gold. Ze studia Naughty Dog zaznívá, že se vývojáři tentokrát obešli bez crunche

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2022 08:36 1

Začátkem září budeme mít možnost připomenout si úvodní kapitoly příběhu Joela a Ellie, studio Naughty Dog totiž nabídne poctivý remake prvního dílu. Vývojáři nyní hlásí, že už mají hotovo.

Reklama

  • Vývojáři se již dopracovali k finální verzi The Last of Us Part I
  • Hru podle všeho dokončili bez náročných přesčasů

V příspěvku na Twitteru bylo oznámeno, že už je připravena finální verze hry. Vývojáři nyní mohou začít připravovat první update, na vychytávání chyb budou mít víc než dost času. Příspěvek obsahuje také kraťoučký trailer.

Na Twitter přispěchali i někteří autoři, aby oslavili finální část celého projektu. Zdá se, že jsou v Naughty Dog nastaveny velmi dobré pracovní podmínky, právě o nich promluvil Anthony Vaccaro, který v rámci The Last of Us Part I dohlížel na tvorbu prostředí (environment artist). “Poprvé za mou třináctiletou kariéru, během níž jsem se pohyboval mezi několika studii, jsem nemusel crunchovat, abych dokončil hru. Je to opravdu skvělý pocit,” řekl a zdůraznil, že se týmu podařilo dosáhnout stejné kvalitativní úrovně jako v případě The Last of Us Part II. “Čeká nás ještě nějaká práce, ale jsem pyšný na velké změny, díky kterým je studio zdravější.”

Vyčerpávající crunch se přitom řešil právě v případě navazujícího dílu, který vyšel dva roky nazpět. Finální fáze vývoje dala autorům pořádně zabrat, někteří si dokonce pokládali otázku, zda hra za úmorné přesčasy a práce o víkendech vůbec stojí. O detailech si můžete přečíst v přiloženém článku.

O problematickém vývoji The Last of Us: Part II
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama