Animátor z Naughty Dog odmítá, že účelem remaku prvního The Last of Us je pouze rychle vydělat peníze
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
The Last of Us Novinka Animátor z Naughty Dog odmítá, že účelem remaku prvního The Last of Us je pouze rychle vydělat peníze

Animátor z Naughty Dog odmítá, že účelem remaku prvního The Last of Us je pouze rychle vydělat peníze

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 7. 2022 10:19 1

Úvodní prezentace akce Summer Game Fest vyvrcholila oznámením remaku prvního dílu The Last of Us, čímž se potvrdily spekulace z předchozích měsíců. Pro někoho šlo o skvělou zprávu, na některé ale velký dojem neudělala. Objevily se dokonce názory, že projekt musí v první řadě rychle shrábnout peníze. Vývojáři ale nesouhlasí.

Reklama

  • Robert Morrison obhajuje The Last of Us Part 1
  • Vývojáři podle něj do projektu vložili obrovské množství péče a nadšení

K výše zmíněnému tvrzení se na Twitteru vyjádřil animátor Robert Morrison. “Ve skutečnosti jde o nejpečlivěji vystavěný a realizovaný projekt, na jakém jsem se za celou svou kariéru podílel,” řekl a dodal, že tým remaku věnuje maximální možnou pozornost a péči.

Morrison v navazujícím příspěvku zmínil, že cena hry je mimo jeho kontrolu. Každý si ale může sám rozhodnout, zda mu za takové peníze stojí. Za projektem se však dle jeho slov skrývá obrovské nadšení na straně vývojářů, kteří odvedli pořádný kus práce. 

Jak si remake povede, to se dozvíme 2. září. V této souvislosti je třeba upozornit na příspěvek účtu PlayStation Game Size, který prozradil, že se hra už 26. spna zpřístupní ke stažení. Na disku by si měla ukousnout necelých 80 GB, tedy zhruba dvakrát tolik, co potřeboval PS4 remaster.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama